“Veldig fornøyd”
Anmeldelse av Tjuvholmen Sjomagasin

Tjuvholmen Sjomagasin
Kjøkken: Sjømat
Beskrivelse: Tjuvholmen Sjømagasin har satset bredt og spennende på å være et opplevelsessenter for mat. Et konsept som tilbyr alt fra mat i løsvekt, et lettere måltid i vår fiskebutikk, lunsj med forretningforbindelser, familiesammenkomst - til en stor og generøs restaurant. Hos oss vil du oppleve et annerledes fiske- og skalldyrkonsept. Vi har delt det opp i ulike opplevelser; en restaurant, et åpent chambre séparée, et konferanserom, og en fiske- og delikatesseforretning.
Anmeldt 10. mars 2024

Beste maten jeg har spist på flere år. Fantastisk service og vin. Servitøren var vennlig og profesjonell. Kunne ikke anbefalt mer.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, EirikWham

Anmeldt 10. mars 2024

Fantastisk beliggenhet, fantastisk betjening, lokaler som inviterer til en hyggelig opplevelse! Det vi fikk servert var derimot ikke av samme utmerkede kvalitet som vi forventet etter mange tidligere besøk! Satser på at dette bedrer seg, og ser frem til neste besøk!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 279beritk
Anmeldt 21. februar 2024

Elendig mat, dritdyrt og ekstremt dårlig service! Betjening det absolutt ikke var mulig p kommunisere med! Ble servert noen få reker og kjempedyr vin!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Else R
Anmeldt 26. desember 2023 via mobile enheter

Fikk servert DÅRLIG lutfisk her.
Smakte seigt, prøvde bytte den inn igjen , men var like dårlig på runde nummer to. Ikke imponert. Betjeningen virket også ikke til å bry seg nevneverdig da det tok lang tid mellom hver gang de var innom bordet for å høre om vi var fysne på noe mer å drikke.

Ikke imponert..

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Fexplode
Anmeldt 16. desember 2023

Vi bestilte skalldyrfat ,..som det tok ca en time å få servert.
Hummer: Totalt overstekt/kokt, ingen struktur (grøt) oversauset med en sasu som gjorde hummersmaken totalt fraværende. Servitør beklaget og kompenserte med sjøkreps ..som var litt bedre, men igjen altfor lang varmebehandling og alfor mye sasu som helt tok vekk smaken. Vi har spist hummer i 50 år, - dete var absolut lavmål- dessverre.

Blåskjell - lite innmat - ok- god saus, smakte saus, ikke skjell

Reker - små og smakløse - kang under pari.

Vi synes skalldyr skal oppleves ferkst friskt - gjerne naturell. Har har kokken ødelagt det som kanskje en gang var gode råvarer.

Bobler og kaffe var utmerket.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Per Kristian N

Reisende som så på Tjuvholmen Sjomagasin, så også på

Har du vært i Tjuvholmen Sjomagasin? Del dine erfaringer!