Valgte å prøve en natt på forenom hotell, men en natt var ikke nok, så velger samme hotell for neste tur! Helt nydelig rom med alt man måtte trenge. Hotellet nådde langt over mine forventninger, så det blir full pott fra meg!
Nytt, rent, stille, sentralt, praktisk med egen låskode, meget prisverdt. Kjøkkenkroken gjør hele forskjellen. Stort kjøleskap og en liten oppvaskmaskin. Stor garderobe. Her er plassen meget godt benyttet. Det eneste jeg savnet var en liten godstol. Ekstra + for mange puter.
Leilighetene ligger svært sentralt i Oslo, kort vei fra tog- og bussterminal. Rent og innbydende og i tillegg er det god lydisolering. Kjøkkendelen har det mest nødvendige av utstyr slik at du kan lage mat på stedet. Gode senger og små, men praktiske bad. Det at du får kode til alle dører gjør det enkelt å komme og gå som du vil. Dette er et godt alternativ til hotel