Vi, en familie på fire, bodde her én uke, og her er hva du kan forvente: Rommet blir ikke vasket på hele uken. Når vi kom, lå her til og med en brukt BH på gulvet, og det er støv og skitt over alt! Skal du ha rommet rengjort hver tredje dag, koster dette over 100 kroner ekstra per natt.
Man får kun én håndduk hver for hele uken. Skal du ha noen ekstra, må dette bestilles tre dager i forveien, og koster 450 kroner. Om du vil ha nytt sengetøy+håndklær, koster dette 900kr.
Om du vil ha standard hygiene produkter, som håndsåpe og oppvaskmiddel, vil de være «behjelpelige» så lenge du betaler over 600 kroner.
Vi møtte på vaskepersonellet i gangen, og de var heller ikke til hjelp. Skittentøy mente de ve bare kunne legge ved heisen, og når vi ga uttrykk for frustrasjon over hvor skittent det var, hvor dumt det var med én håndduk hver for uken, ble vi bedt om å ringe kundeservice og ta det med de, for de kunne ikke bare gå i gang å vaske.
Andre plager, har vært støy. Her er en særdeles høylytt pumpe like utenfor vinduet. Det er også dårlig belyst i leiligheten. Her er kun én sofa med plass til to personer. Og strøket virker nok så lugubert og shady når mørket...Skal du bo her noe lenger enn én natt, ville jeg unngått dette stedet for enhver pris!
Andre plager, har vært støy. Her er en særdeles høylytt pumpe like utenfor vinduet. Det er også dårlig belyst i leiligheten. Her er kun én sofa med plass til to personer. Og strøket virker nok så lugubert og shady når mørket synker på. Har møtt på folk som henger ved inngangen og prøver å komme inn når du låser opp, og her er ingen resepsjon som kan passe på. Det er også åpenbare drugdealere som henger på hjørnene like utenfor hotellet. Dette må du vel nesten forvente når du bor på Grønland. Det er også veldig varmt i leiligheten, og dårlige muligheter for å ventilere.
Noen ytterst få ting har vært positive:
Det er billig og det er sentralt, men dette veier på ingen måte opp for alt som er nevnt over.Mer
Vis mindre