Oliver
3.8 km fra Forenom Aparthotel Oslo
0.6 km fra Forenom Aparthotel Oslo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Hotellet virket ganske nytt, med flotte rom i fresht design. Rommet hadde en kjøkkenøy, med kjøleskap, oppvaskmaskin og diverse kjøkkenredskaper - for de som vil lage mat selv. For oss andre, så ligger hotellet nært det man måtte ønske seg av restauranter, puber og barer, og forsåvidt shoppingmuligheter.
Hotellet ligger en kjapp gåtur fra Oslo-S.

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, Tour46680
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Festing på naborommet til kl 3 om morningen.
Bråk i gangene
Ølbokser på balkongen
Pipelyd fra komfyr.
Prøvde kontakte kundeservice. Men det var ikke mulig. De ringte ikke tilbake.
Fikk fikset pipelyd ved å skru av sikring.
Ikke såpe i dusjen

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, Michael H
Anmeldt 23. april 2021

Vil ikke anbefale dette stedet, useriøst, dyrt og dårlig sikkerhet.

Startet med at jeg fikk en tilleggsfaktura for dyr på rommet, noe som vsr forhåndsavtalt. Måtte krangle og diskutere for å få løst dette.

Sikkerheten er ikke ivareta, ingen resepsjonist og mye rart som kommer seg inn i gangene. Skummelt. Flere ekle situasjoner.

Rommene ble heller ikke rengjort skikkelig, hvor det vsr møkkete sengetøy og håndkler. Masse hår fra tidligere gjester i dusjen. Ingen vilje fra hotellet sin side på å utbedre dette fra hotellet.

Leide også parkering og opplevde flere ganger at det var fult i garasjen når jeg kom. Måtte da betale for leie utenfor garasjen. En ekstra kostnad forenom ikke ville ta.

Anbefaler ikke dette stedet, finnes bedre og mer seriøse steder.

Dato for oppholdet: april 2021
2  Takk, kjellyusuphag
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fin, liten leilighet med to soverom, kombi kjøkken og stue. Meget bra alternativ til et trangt familierom på hotell.
Rent og fint. Kunne tenkt oss bytte av håndklær og litt rengjøring underveis da vi hadde 4 overnattinger i leiligheten.
Pluss for kjøleskap, oppvaskemaskin og vannkoker!
Sentral beliggenhet like ved OsloS. Noe lugubert strøk.

1  Takk, EOID123
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Forenom tilbyr rimelig overnatting i sentrum. Gangavstand til både sentralstasjon, spektrum og opera. Det som trekker noe ned er omgivelsene som ikke virker fristende ved første øyekast. Rommene er små men tilbyr alt man treng, inkludert minikjøkken. Renhold og standard er ikke noe å klage på. Anbefales hvis du ikke treng noe luksuriøst.

Dato for oppholdet: mars 2020
2  Takk, Strietzels