Nytt og fint hotell med god service. Rene rom med god størrelse og veldig god frokost. Alle som jobber på hotellet er svært serviceinnstilte. Kommer til å bo på hotellet igjen neste gang vi skal til Oslo. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreKjære Tour683751,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for at du tok deg tid til å legge den ut på TA!
Vi jobber mye med å levere god service, og det er hyggelig at dette slår gjennom hos gjestene våre.
Din tilbakemelding videreformidles til våre flinke medarbeidere.
Velkommen tilbake!
Administrasjonsleder
Svært bra hotell! Fine, rene rom med store bad. Innbydende og behagelig. God service, og veldig sentralt. Rett ved Storo senteret, og kort vei til trikk/t-bane. Samt frokosten er i en egen klasse, fantastisk frokost!
Kjære Tonjevat,
Tusen takk for flott tilbakemelding!
Dette blir høyt verdsatt av våre stolte kollegaer.
Fortsatt fin førjulstid, og velkommen tilbake ved en senere anledning.
Vennlig hilsen,
Administrasjonsleder
Helt topp Kjempe bra service, god mat, flott rom. Helt nytt hotell med flott utsikt fra toppetasjen. Flott utstyrt rom med stort bad, veldig komfortabel dusj. Helheten på besøket var helt topp
Anbefales. 5/5
Kjære trygg0,
Tusen takk for flott tilbakemelding og at du tok deg tid til å legge den på TA :)
Så gøy at du var fornøyd med hotellet, dette bringes videre til alle våre stolte kollegaer!
Velkommen tilbake!
Administrasjonsleder
Vi bodde her lørdag til søndag og hadde 3 rom. Veldig bra mottatt på hotellet. Positive og imøtekommende ansatte. Rask innsjekking. Fikk med vann og avis+ Parkering i kjeller var bra. Døgnpris 295. Rommene var store og fine. Pent innredet. Minibar. Behagelige senger, men enkeltsengene glir fra hverandre. Hva med 2 klips til sengebeina. Da slipper jeg å falle ned på gulvet i forsøket på å nå fruen.
Frokost var utrolig bra. Alt var fortreffelig. Utsjekking raskt. Anbefales.
Kjære 102bj_rnl,
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi er glade for å høre at dere hadde det så fint hos oss, og at hotellet stod til forventningene; både med service, mat og andre fasiliteter. Anbefaler å bestille dobbeltrom i stedet for twin neste gang - så kan fruen nås når som helst :)
Håper å ønske deg velkommen tilbake snart.
Vennlig Hilsen,
Administrasjonsleder
This response is the subjective opinion of the management representative and not of TripAdvisor LLC.fint hos oss, og at hotellet stod til forventningene; bade med maten, servicen og andre fasiliteter. Håper å ønske deg velkommen tilbake snart. Vennlig Hilsen, Renate Rye
Er du i Oslo, og ser etter hotell? Glem sentrum. Det er på Storo du skal bo. For et hotell, for noen rom, for en frokost, for en herlig atmosfære. Du har hele Oslo utenfor døren, med kollektivtrafikk, spennende restauranter, barer og butikker. Nei, valget er veldig enkelt: kjør Storo!! Ps; de har premier league på tv og nydelig øl i baren ;)
Kjære mikkeloslo,
Tusen takk for flott tilbakemelding!
Storo er blitt et utrolig kult område, så gøy at du kommenterer det.
Velkommen tilbake.
Administrasjonsleder
Det var en helt fantastisk frukost. Utvalget var utrolog bra!Jeg anbefaler virkelig på det sterkeste å bo på dette hotellet. Servicen var kjempe god. Rommet var romslig og godt. Veldig fint bad. Kommer gjerne tilbake!
Kjære Venture0698689384,
Tusen takk for kjempe fin tilbakemelding.
Din tilbakemelding er uvurderlig for oss og videreformidles til teamet på Thon Hotel Storo.
Ønsker deg hjertelig velkommen ved neste anledning