Besvart 14. jan. 2019
Kjære Sølvi A,
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Det var kjempegøy å ha dere på besøk - flott gjeng. Tilbakemeldingen bringes videre til våre stolte kollegaer. Hjertelig velkommen tilbake,
Karina Haukali Administrasjonsleder
Booket rom i forbindelse med helgeopphold. Nytt og fint hotell, som gir fin valuta for pengene. God størrelse på rommene, og meget hyggelig og behjelpelig betjening. Gratis kaffe i lobbyen er en kjempebonus. Neste opphold er allerede booket.
Sted
Sovekvalitet
Service
Spør moenstig om Thon Hotel Storo
Takk, moenstig
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019
Kjære moenstig,
Tusen takk for flott tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive den på Trip advisor. Håper du hadde det like fint i helgen!
Velkommen tilbake,
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Nytt og fint hotell. Veldig stilig og fargerikt innredet. 🔼 Gode senger 🔼 Gode lenestoler 🔼 Skrivebord, god plass på rommet. 🔼 Stor TV skjerm 🔼 God frokost. 🔼 Hyggelig betjening 🔼 Enkel parkering i P-hus.
Spør tussien om Thon Hotel Storo
Takk, tussien
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Kjære tussien,
Tusen takk for fin tilbakemelding! Kult å se at du var fornøyd med alle punktene som vi er så stolte av. Hjertelig velkommen tilbake.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Her blir du møtt av ett knippe med blide ansatte, resten går av seg selv. Ett kjemperom i sjette etasje, sjokolade og drikke var på plass. Frokosten må bare oppleves, er du fortsatt sulten etter den, er du ikke helt i form ;)
Sovekvalitet
Renslighet
Service
Spør 796larsm om Thon Hotel Storo
Takk, 796larsm
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018
Kjære Lars M,
Wow, tusen takk for flott tilbakemelding! Utrolig kult at du drar frem ansatte og frokosten, som er fokuspunktene våre. Takk for besøket og velkommen tilbake, ha en fin jul så lenge.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott nytt hotell like ved Storo storsenter, kort vei til undergrunn og kino med mange saler i samme bygg. Flott rom, god stor seng, fantastisk frokost, hyggelig personale, sen utsjekk på søndag. Dette hotellet anbefales og vi kommer tilbake!
Spør DitteBirgitte om Thon Hotel Storo
Takk, DitteBirgitte
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018
Kjære DitteBirgitte,
Tusen takk for flott tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive den hos oss! Vi gleder oss til å se dere igjen.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette hotellet anbefales virkelig! Nytt og flott. Store gode rom, behagelige senger, rent og pent. Og frokosten var ett kapittel for seg selv, bedre frokost har jeg nok ikke fått på ett hotell noensinne.
Spør tonjecarina om Thon Hotel Storo
1 Takk, tonjecarina
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Kjære tonjecarina,
Tusen takk for flott tilbakemelding! Kult at du var så fornøyd med frokosten - denne er også noe av det vi fokuserer mest på.
Hjertelig velkommen tilbake,