Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 171
Hotels.comUSD 170
TripadvisorUSD 170
FindHotel
PricelineUSD 171
eDreamsUSD 171
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (355)
Filtrer anmeldelser
355 resultater
Vurdering fra reisende
294
54
5
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
294
54
5
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
155160 av 355 anmeldelser
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet er nytt og det er utrolig flott innredet. De i resepsjonen er både blide og effektive, rommene er store, badet er stort, senga var nydelig å sove i og frokosten er noe av det beste jeg har spist. Der finner du ALT. Jeg kommer garantert tilbake og kommer til å anbefale dette til alle

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, 720s_lvia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Kjære Sølvi A,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding!
Det var kjempegøy å ha dere på besøk - flott gjeng.
Tilbakemeldingen bringes videre til våre stolte kollegaer.
Hjertelig velkommen tilbake,

Vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2019

Booket rom i forbindelse med helgeopphold.
Nytt og fint hotell, som gir fin valuta for pengene.
God størrelse på rommene, og meget hyggelig og behjelpelig betjening.
Gratis kaffe i lobbyen er en kjempebonus.
Neste opphold er allerede booket.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, moenstig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Kjære moenstig,

Tusen takk for flott tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive den på Trip advisor.
Håper du hadde det like fint i helgen!

Velkommen tilbake,

Vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Nytt og fint hotell. Veldig stilig og fargerikt innredet. Gode senger
Gode lenestoler
Skrivebord, god plass på rommet.
Stor TV skjerm
God frokost.
Hyggelig betjening
Enkel parkering i P-hus.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tussien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Kjære tussien,

Tusen takk for fin tilbakemelding!
Kult å se at du var fornøyd med alle punktene som vi er så stolte av.
Hjertelig velkommen tilbake.

Vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018

Her blir du møtt av ett knippe med blide ansatte, resten går av seg selv. Ett kjemperom i sjette etasje, sjokolade og drikke var på plass. Frokosten må bare oppleves, er du fortsatt sulten etter den, er du ikke helt i form ;)

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 796larsm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Kjære Lars M,

Wow, tusen takk for flott tilbakemelding!
Utrolig kult at du drar frem ansatte og frokosten, som er fokuspunktene våre.
Takk for besøket og velkommen tilbake, ha en fin jul så lenge.

Vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Flott nytt hotell like ved Storo storsenter, kort vei til undergrunn og kino med mange saler i samme bygg. Flott rom, god stor seng, fantastisk frokost, hyggelig personale, sen utsjekk på søndag. Dette hotellet anbefales og vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, DitteBirgitte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Kjære DitteBirgitte,

Tusen takk for flott tilbakemelding og at du tok deg tid til å skrive den hos oss!
Vi gleder oss til å se dere igjen.

Vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser