Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Expedia.com
USD 146
Vis tilbud
Agoda.com
USD 136
Vis tilbud
PricelineUSD 147
Hotels.comUSD 145
Destinia.comUSD 162
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (446)
Filtrer anmeldelser
446 resultater
Vurdering fra reisende
366
64
11
0
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
366
64
11
0
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
207212 av 446 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Norges blindeforbunds ungdom var på Thon hotell Storo helgen 18-20 Januar, og for en opplevelse!
Det er punktskrift i heisen og påske rommene, slik at blinde og svaksynte kan ferdes rundt alene så mye de vil! De ansatte på hotellet var også superhyggelige og serviceinnstilt. Maten var utrolig god, sengene var nydelige og treningsrommet var fantastisk! Lobbyen var et fint knutepunkt der alle kunne samles, noe som gjør det perfekt for organisasjoner å dra på hotelltur.
Vi er superfornøyde og kommer helt klart tilbake! 5 stjerner på absolutt alt!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Silje S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære Silje S,

Tusen takk for kjempehyggelig gjeng på besøk!
Dere lagde så god stemning i resepsjonen vår:)
Takk for den fine tilbakemeldingen, og gleder oss til å se dere igjen.

Vennlig hilsen,

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019

Kjempefint hotell på Storo,litt usentralt i forhold til sentrum.Nye svert fine reine rom.Heilt ok parkering i kjeller.Eit av dei beste hotella i byen.Fantastisk frokost i nydelige lokaler.Servicinnstilt super betjening.Kjem garantert tilbake ved seinere annledning.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Stig H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære Stig H,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding!
Det gleder å høre at du syns vi er et av de beste hotellene i byen, og ikke minst at frokosten falt i smak og betjeningen leverte.

Hjertelig velkommen tilbake,

Vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Personal er meget imøtekommende og blide. Hotellrom rent og velstelt. Frokost må oppleves... Stor parkering med mange el ladeplasser kjeller.
Jeg har bodd på en del hoteller i Oslo og dette er det jeg har brukt siste 10 gangene og kommer til å bruke framover.
5 min gåtur til T bane.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, HenrikSteenH2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Hei HenrikSteenH2,

Tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding her på Tripadvisor.
Så hyggelig å lese at du var fornøyd med oppholdet på Thon Hotel Storo, og la merke til våre imøtekommende ansatte samt frokosten.

Vi ønsker deg velkommen tilbake neste gang!

Med vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Nytt hotell, flotte rom og kjempe god service. De har helt klart den beste frokosten, bor mye på hotell men det er noe eget med maten dems! Jeg elsker å bo på dette hotellet. Kort vei til kjøpesenter, trikk og buss.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Henrik A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Kjære Henrik A,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så kult å høre at du trekker frem service og frokost som er fokuspunktene våre.
Hjertelig velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019

Tok med kjæresten på helgetur, og alt var perfekt. Flott rom i et flott og nytt hotell. Meget hyggelig ansatte i resepsjonen og ellers. Veldig gode drinker i baren og ikke minst – en helt fantastisk frokost

Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, oyvindsund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karina H, Guest Relations Manager på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Kjære oyvindsund,

Tusen takk for flott tilbakemelding!
Så utrolig gøy at dere var så fornøyde med alt :)
Hjertelig velkommen tilbake.

Vennlig hilsen

Karina Haukali
Administrasjonsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser