Hadde 2 netter på Thon hotell Storo i Oslo. Veldig fornøyd med alt. God offentlig transport og stille fredelig nattesøvn midt i storby. Herlig frokost og trivelig personale i alle ledd Vi kommer tilbake flere ganger Anbefales!Mer
- Gratis Wi-Fi
Vis mindreHei kentarnet
Takk for at du har tatt deg til til å kommentere ditt opphold ved Thon Hotel Storo. Det var gledelig å høre at du var godt fornøyd med hotellets fasiliteter og personale.
Hjertelig velkommen tilbake
Hotellsjef
En natt på Storo var flott! Lettvint parkering i kjelleren, som gjerne kunne vært opplyst bedre. Vi kjørte først i ring på Storo shopping, der var det nesten fullt. I parkeringshuset under hotellet var det nesten tomt.
Nydelig rom, utsikt og gode senger. Hel dobbeltseng (ikke slik som sklir fra hverandre) og stor ekstraseng. Forøvrig dumt at det trengs oppgradert rom for å få med barn på tur i ekstraseng - det blir dyrt.
Frokosten var på tross av korona veldig bra. Innerst i lokalet var det god plass, alle hadde samlet seg tett i tett foran i restauranten. Rolig og godt bakerst. Veldig godt brød, rundstykker og brownies.
Vi kommer tilbake!
Hei GroL4
Takk for en fantastisk anmeldelse og anbefalelse her på Tripadvisor. Gledelig å se at vi kunne levere det produktet vi er så stolte av å kunne stå for.
Bedre skilting til parkeringen skal vi ta med oss videre.
Vi håper å kunne se dere snart igjen. Hjertelig velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen
Hotellsjef
Vi fikk topp service og ble oppgradert til et stort og flott hjørnerom. Nydelig bad og deilige senger. Topp service og de tryllet frem mulighet for en ekstra natt når det egentlig var fullt. God frokost og veldig hyggelig frokostsal. Alt gikk effektiv og fint. 5 min til nærmeste T - bane og buss. Var i sentrum på et blunk. Gode restauranter nær hotellet og Oslos største kino (eneste IMAX sal i landet). Anbefaler hotellet på det varmeste!
Kjære 170hildes
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet, og spesielt personalet og frokosten.
Videreformidler alle fine ord til våre stolte ansatte.
Velkommen tilbake.
Hotellsjef
Fint hotell, koselige ansatte, greit i forhold til kollektiv transport, parkering i kjeller (litt dyrt). Kjekt med shoppingmuligheter rett over gata. Bysykler rett utenfor hotellet som gir mulighet for en fin sykkeltur ned til sentrum
Kjære 126hildegunnb
Takk for at du deler din flotte tilbakemelding på TripAdvisor.
Vi er glade for å høre at du var fornøyd med hotellet og ditt opphold.
Hjertelig velkommen tilbake!
Hotellsjef
Nydelig hotell, veldig god frokost, deilige senger og et serviceinnstilt personale! Stort pluss at det var ekstra lydisolering på rommene, vi ble ikke forstyrret av trafikk eller annen støy :) Kommer gjerne tilbake en annen gang :)
Kjære 157kristineb
Tusen takk for for flott tilbakemelding!
Det gleder oss å høre at du var fornøyd med alt under oppholdet.
Hjertelig velkommen tilbake.
Hotellsjef
bodde der en natt med familie. Veldig godt mottatt ved sjekk inn, raskt og effektivt. Da vi senere fikk behov for ekstra seng til barnebarnet fikk vi byttet til et større rom, med sovesofa. Fantastisk god service av den blide damen i resepsjonen. Rommet var veldig fint, badet også. Senga var god. Skrivebord og minibar på rommet i tillegg både vannkoker og Nescafe maskin.. Vi koste oss. Frokosten var litt redusert på grunn av Corona, men allikevel veldig bra.
Kjære Flyglad
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
Det gleder oss å høre at du var fornøyd med både service og rommet.
Hjertelig velkommen tilbake.