Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 133
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Destinia.com
USD 115
Vis tilbud
Hotels.comUSD 133
PricelineUSD 141
FindHotelUSD 141
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (361)
Filtrer anmeldelser
361 resultater
Vurdering fra reisende
297
56
6
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
297
56
6
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 361 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Mye for pengene!
Besøkte familie og er veldig godt fornøyd med hotellet. Nær kollektivtrafikk , både buss og T-bane. Vi ba om rolig rom og fikk virkelig det;sov som en stein i god seng. Fine store rom, rent og god frokost! Eneste negative var dyr parkering ,295/døgn ( men dette er kanskje Oslopriser som vi ikker er vant til!?)

Terje, Kristiansand

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, TerjeWold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Kjære TerjeWold

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Utrolig hyggelig å se at rom og frokost falt i smak.
Vedrørende parkering skal det godt gjøres å finne noe rimeligere alternativ i Oslo i disse dager, dessverre.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen

Alexander Bergh
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020

Thon Storo Hotell innfridde igjen mine forventninger, hyggelig personale i alle ledd, innbydende og stort rom, god frokost med bredt utvalg. Litt utenfor sentrum, men gode kollektivforbindelser i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, thongjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære thongjest

Tusen takk for din flotte tilbakemelding.

Det er godt å høre at du er fornøyd med dine opphold, og spesielt at personale, rom og frokost innfrir dine forventninger.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Vennlig hilsen
Alexander Bergh
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Thon Hotel Storo er desidert mitt favoritt hotel, bruker endel hoteller i løpet av året, og dette hotellet topper det meste. Fine rom og en fantastisk frokost!
Føler meg alltid velkommen til dette hotellet!
Anbefales!!!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, rfosaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020

Hei rfosaas

Tusen takk for flott tilbakemelding! Godt å høre at vi er ditt favoritthotell og at du er fornøyd med både rom og frokost.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.

Vennlig hilsen
Alexander Bergh
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Reiste med to barn. Bestilte et Business rom fordi vi skulle ha tre senger.
Rommet var veldig bra. Stort, romslig og et flott bad.

Ungene var helt i himmelen.

Rommet hadde strykebrett og strykejern, samt minibar.

Romtips: Bestill business rom.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jorgen6874
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Jorgen6874

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding her på Tripadvisor. Gledelig å høre at rommet var bra og at ungene koste seg.

Hjertelig velkommen tilbake

Vennlig hilsen

Alexander Bergh
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hadde 2 netter på Thon hotell Storo i Oslo. Veldig fornøyd med alt. God offentlig transport og stille fredelig nattesøvn midt i storby. Herlig frokost og trivelig personale i alle ledd Vi kommer tilbake flere ganger Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kentarnet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei kentarnet

Takk for at du har tatt deg til til å kommentere ditt opphold ved Thon Hotel Storo. Det var gledelig å høre at du var godt fornøyd med hotellets fasiliteter og personale.

Hjertelig velkommen tilbake

Vennlig hilsen

Alexander Bergh
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser