Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. okt. 2020
Kjære Helstenh
Tusen takk for at du deler denne flotte tilbakemeldingen.
Det gleder oss å høre at du var fornøyd med vårt profesjonelle personalet, samt. velegnede kurslokaler.
Hjertelig velkommen tilbake!
Vennlig hilsen Alexander Bergh Hotellsjef
Brukte hotellet i forbindelse med besøk av slekt i Oslo. Meget fornøyd med rom. Stille og lite / ingen støy fra gate. Meget bra frokost selv med restriksjoner pga av Corona. Hyggelig betjening. Prisen var også helt ok.
Dato for oppholdet: september 2020
Sted
Rom
Service
Spør _yvindjd om Thon Hotel Storo
Takk, _yvindjd
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020
Hei _yvindjd
Takk for at du har tatt deg tid til å kommentere ditt opphold ved Thon Hotel Storo. Gledelig å høre at produktet vårt sto i stil med forventningene, og at våre ansatte var imøtekommende og hyggelig.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Vennlig hilsen
Alexander Bergh Hotellsjef
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Mye for pengene! Besøkte familie og er veldig godt fornøyd med hotellet. Nær kollektivtrafikk , både buss og T-bane. Vi ba om rolig rom og fikk virkelig det;sov som en stein i god seng. Fine store rom, rent og god frokost! Eneste negative var dyr parkering ,295/døgn ( men dette er kanskje Oslopriser som vi ikker er vant til!?)
Terje, Kristiansand
Dato for oppholdet: september 2020
Spør TerjeWold om Thon Hotel Storo
Takk, TerjeWold
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020
Kjære TerjeWold
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Utrolig hyggelig å se at rom og frokost falt i smak. Vedrørende parkering skal det godt gjøres å finne noe rimeligere alternativ i Oslo i disse dager, dessverre. Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Vennlig hilsen
Alexander Bergh Hotellsjef
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Thon Storo Hotell innfridde igjen mine forventninger, hyggelig personale i alle ledd, innbydende og stort rom, god frokost med bredt utvalg. Litt utenfor sentrum, men gode kollektivforbindelser i nærheten.
Dato for oppholdet: august 2020
Sted
Rom
Service
Spør thongjest om Thon Hotel Storo
1 Takk, thongjest
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020
Kjære thongjest
Tusen takk for din flotte tilbakemelding.
Det er godt å høre at du er fornøyd med dine opphold, og spesielt at personale, rom og frokost innfrir dine forventninger.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Thon Hotel Storo er desidert mitt favoritt hotel, bruker endel hoteller i løpet av året, og dette hotellet topper det meste. Fine rom og en fantastisk frokost! Føler meg alltid velkommen til dette hotellet! Anbefales!!!
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør rfosaas om Thon Hotel Storo
Takk, rfosaas
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020
Hei rfosaas
Tusen takk for flott tilbakemelding! Godt å høre at vi er ditt favoritthotell og at du er fornøyd med både rom og frokost.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.