Jostein H
Anmeldelse av Thon Hotel Storo
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Parkering i kjeller på hotellet er ikke veldig stor så da er det veldig greit med Storo...
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. aug. 2022
Kjære Jostein,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold på Thon Hotel Storo.
Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vårt hotell, og ikke minst at du fremhever vår flotte frokostbuffet. Våre ansatte i restaurant og kjøkken jobber kontinuerlig med å gjøre vår frokost til en hyggelig opplevelse for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

• Preferred Hotels
  • Radissonhotels.com
4.0 km fra Thon Hotel Storo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Kjempefint og rent hotel. Ligger veldig sentralt til. Bussen går rett på utsiden. Vi reiste med barn og ringte tidlig på ankomstdagen for å høre om tidlig innsjekk. Ingen problem. Frokosten var inkludert, og for en frokost. Mye god og variert mat (de hadde alt vi kunne tenke oss og litt til) og personalet var serviceinnstilt og veldig hyggelige med barna. Når vi var der var det helt fullt, men det merket vi ikke noe til. Fin og rolig atmosfære. Gode senger og veldig stille på rommene. Vi kommer gjerne igjen :)

Takk, ToTulihe
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2022

Kjære gjest,

'Det er svært hyggelig å se at dere hadde en fin opplevelse hos oss, og ikke minst at både våre hotellrom og vår frokost stod til deres forventninger. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Anmeldt 26. juli 2022

Tenker du å bo litt utenfor sentrum, men allikevel nært, anbefales Thon Storo. Hotellet har flotte rom, ingen støy, frokosten er meget bra og personalet er veldig hyggelig. Rene rom og gode senger.

samt at hotellet har parkering er et pluss.

Transport med buss, trikk eller bane rett i nærheten. Tar fra 22 min-30 min. Buss 37 går rett nedenfor hotellet.

Området rund har flere spisesteder og et stort kjøpesenter.

Om jeg skal trekke frem noe negativ, må det være den bitte lille lyse pipetonen av lyset på badet.

VelgerThon fremfor andre hotell, fordi jeg liker kjeden, stilen og fargevalgene.

Romtips: høyt opp og inn mot bakgård er stille, ta høyde for gressklipp og barn som leker. Boligblokker rundt hotellet, men det utgjør ikke noe støy.
Takk, artbyelse

Kjære gjest,

Det er svært hyggelig å se at dere hadde en fin opplevelse hos oss, og ikke minst at du fremhever våre ansatte og vår frokost. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Ble møtt at to veldig hyggelige menn i resepsjonen ved innsjekk. Rommet var fint, virket nytt og var rent. Sov med vinduet åpent så var litt støy fra trafikken på morgenen. Kort vei til Storo storsenter og kollektivtrafikk. Nydelig frokost - den beste hotellfrokosten jeg har spist. Anbefaler Thon hotell Storo!

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Anitahhh

Kjære gjest,

Det er svært hyggelig å se at dere hadde en fin opplevelse hos oss, og ikke minst at både velkomst fra resepsjonen og vår frokost stod til deres forventninger. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Stort og fint hotell med fine rom og hyggelig betjening. Ligger i et fint og rolig område, litt utenfor sentrum. Enkelt og kort tid med kollektiv transport inn til sentrum. Parkering mot betaling i parkeringskjeller. Nydelig frokost! Anbefaler hotellet og kommer gjerne tilbake!

Takk, Tove H
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2022

Hei Tove,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vårt hotell, og ikke minst at du fremhever vår flotte frokost og dyktige ansatte. Det setter vi stor pris på.

Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Anmeldt 21. juli 2022

Svært imøtekommende førsteinntrykk, flott rom, null støy, smakfull frokost, men selvfølgelig intetsigende muzak-tortur tidlig om morgenen. Hvorfor må alle hoteller plage gjestene med bakgrunnsmusikk?, det har jeg aldri forstått. Det trekker likevel ikke nivået så langt ned at jeg ikke tildeler hotellet full pott. Gir en ekstra blomst til en hyggelig innsjekkingkvinne under opplæring. Akkurat sånn skal det gjøres.
Takk for meg, kommer garantert igjen.

Takk, 684helges

Kjære gjest,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vårt hotell, og ikke minst at du fremhever vår flotte frokostbuffet og våre dyktige ansatte. Det setter vi stor pris på.

Takk for ditt innspill vedr. musikk i restauranten på morgenen. Vi ønsker selvfølgelig ikke at våre gjester skal oppleve det slik. Vi tar en vurdering på lydnivået her fremover.

Vi ser frem imot å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.