Ann Karin G
Anmeldelse av Thon Hotel Storo
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. mai 2023
Dato for oppholdet: mai 2023
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. mai 2023
Kjære Annkaring2023,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at dere trives med å benytte Thon Hotel Storo, og ikke minst at du fremhever vår flotte frokost og våre dyktige ansatte. Det setter vi stor pris på.

Vi ser frem imot å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

4.0 km fra Thon Hotel Storo
4.1 km fra Thon Hotel Storo
Double room
6.3 km fra Thon Hotel Storo
Oppvarmet basseng
Our lounge area on the second floor
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 11. mai 2023

Flott hotell, fantastisk hyggelige ansatte, alltid smilende og serviceinnstilte. Fine, rene rom. Suveren frokostbuffé som inneholder det meste. Har bodd her mange ganger, alltid hyggelig å komme tilbake hit.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, BadEyeBill
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2023

Kjære gjest,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vårt hotell, og ikke minst at du fremhever vår frokostbuffet og våre ansatte. Det setter vi stor pris på.

Ansatte ved hotellet jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 26. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk flott hotell med stort rom (#547), god seng og særdeles velutrustet. Rent og pent. Svært hyggelige ansatte som hilste med et smil hele tiden. Frokosten var bare enorm. For et utvalg! Neste gang må jeg legge inn 45 minutter til virkelig å nyte den velsmakende starten på dagen. Jeg kommer igjen!

Takk, Ketil H
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2023

Kjære Ketil,

Det er svært hyggelig å se at du hadde en fin opplevelse som gjest hos oss, og ikke minst at du fremhever våre ansatte og vår frokostbuffet som du fikk servert. Det setter vi stor pris på.
Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette er blitt lagt merke til.

Anmeldt 26. april 2023

Overnattet ifbm med venninnehelg,og rommet vi booket var en Twinroom. Bra størrelse,fin minibar,kaffemaskin,bosehøytaler,rent og gode senger. Fikk og rom mot bakgården så fikk også en god natt søvn.
Var innom baren på hotellet,bra service og var godt utvalg av drikke og helt greie priser til og være ett hotell.
Frokost var helt upåklagelig og noe for alle og enhver.
Hotellet ligger litt utenfor bykjernen men om man vil til sentrum så er det gode kollektivmuligheter like i nærheten. Området har også ett fint senter,kino og ulike spisesteder. Vi kommer gjerne igjen og hotellet kan trygt anbefales!:)

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, 251wanjam

Kjære 251wanjam,

Det er svært hyggelig å se at du hadde en fin opplevelse som gjest hos oss, og ikke minst at du fremhever frokosten som du fikk servert. Det setter vi stor pris på.

Anmeldt 25. april 2023

Thon Hotel Storo har komfortable rom og suiter med et stilfult og moderne uttrykk. Hotellets betjening er serviceinnstilt og alltid vennlig. Frokostbuffeten er rett og slett fantastisk. Sentral beliggenhet mellom Storosenteret og Odeon Imax. Hyggelig priser. Anbefales!

Takk, Gjermund D
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2023

Hei Gjermund,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold på Thon Hotel Storo.
Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk, og ikke minst at du fremhever våre dyktige ansatte i ulike avdelinger på hotellet. Det setter vi stor pris på.
Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en snarlig anledning.

Anmeldt 22. april 2023 via mobile enheter

I den grad ett hotell er koselig, er Thon hotell Storo koselig ! Trivelig atmosfære! Har det meste «rett utenfor døra» og kort vei til kollektivtrafikk.
Rommene er rene og velholdte. Man kan åpne vinduet(hurra) og lufte.
Frokostbuffet er stor, og har noe for alle! 4. gang vi er der - og vi kommer igjen!

Romtips: Parkering i kjeller. Kort vei til kollektivtrafikk. Kjøpesenter og kino rett utenfor døra
Takk, Mona S
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Storo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2023

Hei Mona,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk etter oppholdet, og ikke minst at du fremhever våre dyktige ansatte ved hotellet og vår frokostbuffet. Det setter vi stor pris på.
Velkommen tilbake til Thon Hotel Storo ved en senere anledning.