Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer
Great custom service, nice staff. We had a great time in harry potter escaperoom Flott... les mer
Det var min og min bestevenninne sin første opplevelse, og vi er potter fan begge to, så dette var en utrolig opplevelse og kjempe morsomt. Vi ble barn igjen og koste oss kjempe masse. Anbefales for store og små
Hei på dere! Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Når man først har investert i en "barnefabrikk" er det jo fint å kunne bruke den. Velkommen tilbake!
Var et vennepar på 4 stykker. Har vært på flere forskjellige escape room i Oslo, men denne var en av de bedre. Utrolig morsomt, god laget og veldig hyggelig de som jobbet der som sørget for en fin opplevelse fra start til slutt! :D
Det var veldig bra å høre Michael. Takk skal du ha!
Dette var gøy for både liten og stor. Vi spilte Harry Potter rommet og det tok litt til å komme inn i modus men etter et par tips gikk det fint og vi kom os ut før tiden var over. Kan Anbefales!
Tusen takk for deres tilbakemelding. Vi setter stor pris på den! Veldig hyggelig å høre at dere hadde en bra opplevelse.
Her er det mye å like, selve rommet var bra laget og det var noen mindre utfordringer. Ett fint rom hvis du er ny til escape rooms, men ingen kjempeutfordring. Rommet i seg selv var veldig godt tematisk utformet, men det var lite informasjon før og etter selve rommet. Totalt sett var det gøy, men noen små endreinger kunne gjordt det enda bedre
Hei på deg Hans! Vi verdsetter din tilbakemelding, og vi er takknemlig for at det virker som at du har hatt en bra opplevelse alt i alt. Dersom du har noen konkrete ideer til å gjøre opplevelsen for deg bedre i fremtiden vil vi gjerne høre fra deg.
Ganske varierte oppgaver med en hel del fine detaljer. Kan passe for flere ulike aldersgrupper og størrelse på grupper.
Hei Jarl! Vi takker så meget for din positive tilbakemelding!
Helt fin da det var første gang vi prøvde et escaperoom. Men ville prøve et vanskeligere room neste gang.
Hei på dere! Det var synd å høre at dere ikke fikk nok utfordring. Husk på at det finnes forskjellige vanskelighetsnivåer til hvert rom, og for en nybegynner kan det ofte være vanskelig å vite hvilke nivå man skal velge. Vi ønker dere hjertlig velkommen tilbake for å prøve et annet rom, og vi kan love dere mer utfordringer på det rommet. Snakk med oss i forkant slik at dere får den riktige vanskelighetsgraden.