Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
I Harry Potters verden!!

Dro på Harry Potter Ecape rom. Var gøy og spennende. Fikk veldig god mottagelse av Andrea som var... les mer

Anmeldt i går
Bellasshhlol
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Red King Landing

Vi var 2 voksne og 2 gutter 14/16 som prøvde denne, og vi digget den! Kan anbefales, ingen must å... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Terjektc
,
Risør, Norge
Les alle 163 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 57,58
Mer informasjon
fra USD 45,69
Mer informasjon
fra USD 45,69
Mer informasjon
fra USD 52,91
Mer informasjon
Anmeldelser (163)
Filtrer anmeldelser
163 resultater
Vurdering fra reisende
119
24
10
8
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
119
24
10
8
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
122127 av 163 anmeldelser
Anmeldt 13. desember 2018

I forbindelse med 10 års bursdagsfeiring for vesla, kom vi og alle hennes klassevenninner til ferig pyntet lokale, og jentene ble delt inn i to lag - og fikk prøve seg som team i hhv Harry Potter rommet og i Gallery of Illusions. Alle jentene var storfornøyde og med pizza servering midtveis, og kake-spising til slutt, var alle enige om at det hadde vært en særdeles vellykket bursdagsmarkering.De ansatte var ytterst service-minded og bidro til å gi jentene en fantastisk bursdagsopplevelse!Kingdom of Escape Rooms leverte tjenesten vi bestilte til vår fulle tilfredstillelse.Vi anbefaler Kingdom of Escape Rooms på det varmeste, også til barnebursdag!

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Nomad40100422809
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Tusen takk for så god tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Spre det gode ordet så ser vi dere sikkert ved en senere anledning med en venn sin barnebursdag.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018

Søsteren min og jeg var i Harry Potter-rommet og det var helt fantastisk magisk og veldig koselig! ♥️ Vi ble så fint vartet opp før og etter selve oppgaven og det var veldig koselig å snakke med han som tok oss imot. Vi fikk lov til å ta bilder i rommet etterpå og koste oss med alle rekvisittene. Mye av det er håndlaget for de. For oss Harry Potter fans er dette escape room’et helt perfekt! Anbefales på det sterkeste! ♥️

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Flyer66552372394
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018

Hei på dere! Vi er veldig glade for at dere hadde det fint, og setter voldsomt pris på omtalen deres. Tusen takk. Velkommen igjen ved en senere anledning!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Det var min og min bestevenninne sin første opplevelse, og vi er potter fan begge to, så dette var en utrolig opplevelse og kjempe morsomt. Vi ble barn igjen og koste oss kjempe masse. Anbefales for store og små

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Jamieengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei på dere! Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Når man først har investert i en "barnefabrikk" er det jo fint å kunne bruke den. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Var et vennepar på 4 stykker. Har vært på flere forskjellige escape room i Oslo, men denne var en av de bedre. Utrolig morsomt, god laget og veldig hyggelig de som jobbet der som sørget for en fin opplevelse fra start til slutt! :D

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Michael L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Det var veldig bra å høre Michael. Takk skal du ha!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018

Dette var gøy for både liten og stor. Vi spilte Harry Potter rommet og det tok litt til å komme inn i modus men etter et par tips gikk det fint og vi kom os ut før tiden var over. Kan Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Tourist45063147604
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Tusen takk for deres tilbakemelding. Vi setter stor pris på den! Veldig hyggelig å høre at dere hadde en bra opplevelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser