Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Utrolig gøy!

Utrolig gøy! Stian, game masteren, var veldig hyggelig og flink. Vi vil definitivt prøve ut andre... les mer

Anmeldt 1 uke siden
maicens
via mobile enheter
Gøy!!!

Vi var tre stykker som tok "Harry Potter"-rommet. Oppgavene var finuerlige, men ikke for... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Sabrina R
,
Oslo, Norge
Les alle 157 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 45,51
Mer informasjon
fra USD 57,54
Mer informasjon
fra USD 45,51
Mer informasjon
fra USD 52,70
Mer informasjon
Anmeldelser (157)
Filtrer anmeldelser
157 resultater
Vurdering fra reisende
114
24
10
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
114
24
10
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
114119 av 157 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Hadde en morsom time med Harry Potter escape room. Oleksii, Yevgen og Markus som var ansvarlige for vårt spill bidro til at vi hadde en spennende time og god opplevelse.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, randianitas2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Hei Randi!

Det setter vi veldig pris på. Vi ønsker deg velkommen igjen dersom du skulle få lyst til å prøve flere rom.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 3 venner som dro på Harry Potter rommet i Vika. Veldig gøy! Gamemasteren vår yevgen fulgte godt med og hjalp oss når han så vi ikke skjønte noe :-)

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, Ingakibs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2018

Tusen takk for deres tilbakemelding. Vi er glad for at vi har dere som fornøyde kunder. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018

I forbindelse med 10 års bursdagsfeiring for vesla, kom vi og alle hennes klassevenninner til ferig pyntet lokale, og jentene ble delt inn i to lag - og fikk prøve seg som team i hhv Harry Potter rommet og i Gallery of Illusions. Alle jentene var storfornøyde og med pizza servering midtveis, og kake-spising til slutt, var alle enige om at det hadde vært en særdeles vellykket bursdagsmarkering.De ansatte var ytterst service-minded og bidro til å gi jentene en fantastisk bursdagsopplevelse!Kingdom of Escape Rooms leverte tjenesten vi bestilte til vår fulle tilfredstillelse.Vi anbefaler Kingdom of Escape Rooms på det varmeste, også til barnebursdag!

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Nomad40100422809
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Tusen takk for så god tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Spre det gode ordet så ser vi dere sikkert ved en senere anledning med en venn sin barnebursdag.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018

Søsteren min og jeg var i Harry Potter-rommet og det var helt fantastisk magisk og veldig koselig! ♥️ Vi ble så fint vartet opp før og etter selve oppgaven og det var veldig koselig å snakke med han som tok oss imot. Vi fikk lov til å ta bilder i rommet etterpå og koste oss med alle rekvisittene. Mye av det er håndlaget for de. For oss Harry Potter fans er dette escape room’et helt perfekt! Anbefales på det sterkeste! ♥️

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Flyer66552372394
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018

Hei på dere! Vi er veldig glade for at dere hadde det fint, og setter voldsomt pris på omtalen deres. Tusen takk. Velkommen igjen ved en senere anledning!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Det var min og min bestevenninne sin første opplevelse, og vi er potter fan begge to, så dette var en utrolig opplevelse og kjempe morsomt. Vi ble barn igjen og koste oss kjempe masse. Anbefales for store og små

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Jamieengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei på dere! Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Når man først har investert i en "barnefabrikk" er det jo fint å kunne bruke den. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser