Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjempe moro!

døds gøy escaperoom, fine lokaler og hyggelig vert! Anbefales virkelig, vi gleder oss til å prøve... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 2 dager siden
NataliaGaj
,
Kristiansand, Norge
Veldig gøy! Anbefales virkelig!!

Vi booket escape room i forbindelse med en 28 års dag, og hadde det utrolig gøy. Det vil passe for... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 2 dager siden
sarasshepherd
,
Oslo, Norge
Les alle 166 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 57,90
Mer informasjon
fra USD 45,90
Mer informasjon
fra USD 45,90
Mer informasjon
fra USD 53,15
Mer informasjon
Anmeldelser (166)
Filtrer anmeldelser
166 resultater
Vurdering fra reisende
123
24
10
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
123
24
10
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
121126 av 166 anmeldelser
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig artig opplevelse!! Gode utfordringer og man må virkelig bruke hodet her!! Tenåringen på 13 år har sikkert 100 ganger på 2 timer at dette er noe av det kuleste hun har vært med på!
Meget hyggelig betjening og god atmosfæreTenker at når tenåringen er så fornøyd er det vel verdt pengene!!

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, TrineNorumP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019

Hei på dere, Trine!

Veldig artig tilbakemelding, dette her. Vi setter stor pris på at alt det harde arbeidet vi nedlegger gir så bra resultater. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Husk at vi også tilbyr spesialtilpassede bursdagsfeiringer :)!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Vi er glade i Escaperoom generelt, men denne passet ekstra bra med to entusiastiske «Potterheads» (i tidlig tenåringsalder).

Rommet og oppgavene var kløktig designet og med noen morsomme utfordringer underveis! Det hele virket proft og gjennomtenkt. Det ble en magisk start på året for hele familien. Takk!

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, JanneckeD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Hei på dere tusen takk for den gode tilbakemeldingen!!! Dere er selvfølgelig hjertelig velkommen igjen ved en senere anledning dersom dere ønsker å prøve et annet rom.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Hadde en morsom time med Harry Potter escape room. Oleksii, Yevgen og Markus som var ansvarlige for vårt spill bidro til at vi hadde en spennende time og god opplevelse.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, randianitas2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Hei Randi!

Det setter vi veldig pris på. Vi ønsker deg velkommen igjen dersom du skulle få lyst til å prøve flere rom.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 3 venner som dro på Harry Potter rommet i Vika. Veldig gøy! Gamemasteren vår yevgen fulgte godt med og hjalp oss når han så vi ikke skjønte noe :-)

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, Ingakibs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2018

Tusen takk for deres tilbakemelding. Vi er glad for at vi har dere som fornøyde kunder. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018

I forbindelse med 10 års bursdagsfeiring for vesla, kom vi og alle hennes klassevenninner til ferig pyntet lokale, og jentene ble delt inn i to lag - og fikk prøve seg som team i hhv Harry Potter rommet og i Gallery of Illusions. Alle jentene var storfornøyde og med pizza servering midtveis, og kake-spising til slutt, var alle enige om at det hadde vært en særdeles vellykket bursdagsmarkering.De ansatte var ytterst service-minded og bidro til å gi jentene en fantastisk bursdagsopplevelse!Kingdom of Escape Rooms leverte tjenesten vi bestilte til vår fulle tilfredstillelse.Vi anbefaler Kingdom of Escape Rooms på det varmeste, også til barnebursdag!

Dato for opplevelse: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Nomad40100422809
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
572yevgenp, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Tusen takk for så god tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Spre det gode ordet så ser vi dere sikkert ved en senere anledning med en venn sin barnebursdag.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser