Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer
Great custom service, nice staff. We had a great time in harry potter escaperoom Flott... les mer
Dette var første gang jeg og vennene mine har prøvd oss på escape room og det levde virkelig opp til forventningene! Akkurat passe vanskelig, veldig forseggjort rom med masse kule props fra Harry Potter-universet og kjempegøy. Personalet var veldig hyggelige og gamemasteren Aleks som vi hadde var flink, morsom og ga oss god informasjon i forkant. Anbefales på det sterkeste!
Hei Roramaria! Det var veldig flott å høre at dere hadde en god opplevelse. Velkommen igjen skal dere være nå som dere har fått smaken på escape-rom. Om bare få måneder har vi 5 rom som dere kan boltre dere i. På gjensyn!!!
Veldig morsomt og god service. Vi ble veldig fornøyd. Kan anbefale alle som ønsker en liten utfordring å ta seg en tur!
Hei Nadia!
Vi takker deg for at du tok deg tid til å skrive en omtale for oss. Det setter vi veldig pris på. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake i høst da vi vil ha tre helt nye escape-rom. På gjensyn!
Fremsto som kaotisk da vi kom dit. Virket ikke som de som jobbet der hadde kontroll/oversikt. De klarte ikke å rydde opp etter deltakere som hadde vært der før oss. Gamemaster måtte lukke enkelte dører som var åpne da vi kom inn i rommet og skulle starte.
Flere tekniske feil underveis, så det var mye som ikke ga mening.
Har vært på escape room før. Dette var skuffende..
Hei på deg, Hildepilden!
Vi må på det sterkeste beklage det som har skjedd. Det skal ikke forekomme. Vi vil refundere det dere har betalt. Vennligst ta kontakt slik at vi kan rydde opp i dette. Forrige uke hadde vi et par store arrangement som nok har ført til kaos ved ett par tilfeller.
Ble tatt godt imot ved første øyeblikk og fikk god gjennomgang av spillets gang. Aleks var kjempe hyggelig kar og anbefaler dette rommet videre.
Hei på dere! Vi er veldig glade for at dere hadde det fint, og setter kjempestor pris på omtalen deres. Tusen takk. Velkommen igjen!!!
Spill: Gallery of Illusions
Positivt: gøy, anerledes, som en M. C. Escher kunstelsker ble det ekstra gøy. Likte gåtene.
Negativt: svært lite entusiasme i de ansatte, fikk min glød noe ned før spillet. En av de ansatte var så dårlig i norsk og engelsk at det ble for dumt. Han andre svirret rundt men god norsk, desverre ble det for rotete.
Anbefaling: ikke la de dårlige ansatte stoppe dere i å prøve dette spillet.
Hilsen en escape room gamer.
Hei på deg rikkesim! Først vil jeg si at vi tar hendvendelser som din veldig alvorlig, og vi beklager på det sterkeste. Det er veldig leit å høre at du hadde en dårlig opplevelse med våre ansatte. Det skal ikke skje. Det hadde vært kjempefint om vi kunne fått litt detaljert informasjon om når du var hos oss slik at vi kan forbedre tjenestene våre i fremtiden og evt finne ut hvordan denne glippen har skjedd.
Vi hadde satt veldig pris på om du kan ta kontakt med oss. Send da en mail til post@kingdomrooms.no
Hilsen daglig leder.
Vi var en vennegjeng på 4 som prøvde Harry Potter-rommet. Rommet var godt laget, veldig gjennomtenkt, og ikke minst utrolig morsomt! Anbefaler vennegjenger å prøve ut dette rommet for en minnerik opplevelse.
Hei Frida! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!