Kjekt å få trimmet hjernen litt etter en lang dag med møter. Ask Bjørn sørget for at stemningen ble... les mer
Veldig hyggelig og vellykket aktivitet for tante og nevø på 10 år som elsker Harry Potter! Vi hadde... les mer
Min datter feiret sin 17-års-dag på Kingdom of Escape Rooms med sine venner. Da de kom hjem til oss etter feiringen, skrek de av glede og iver. Alle 8 syntes at det var kjempegøy og kjempespennende. De snakket i munn på hverandre. De sa flere ganger at dette må de anbefale til andre de kjente. Min datter sa at det var den beste bursdagen i hennes liv.
Det var også den enkleste bursdagen å «arrangere» - for alt var forberedt for dem: pynt, spesialbestilt pizza, kake og til og med gaver.
Genialt konsept, hvor unge folk både gjør noe morsomt sammen, utfordrer seg selv, tenker, jobber på lag, lærer hverandre å kjenne fra en helt uvanlig vinkel og feirer bursdag, hvor alt er forberedt for dem.
Min yngste datter fyller 14 snart, så jeg gleder meg til å høre hennes og hennes venners opplevelse med hennes bursdagsfeiring på Kingdom of Escape Rooms.
Hei Natalia! Vi i Kingdom of Escape Room syntes det var veldig hyggelig å høre at dere hadde "den beste bursdagen noensinne". Det får ikke blitt så mye bedre enn det. Vi takker for at dere tok dere tid til å skrive en omtale, og gleder oss veldig til å se dere igjen ved neste bursdagsfeiring. I år får vi flere rom, og det første kommer nok allerede i høst. Takk for nå!
Jeg feiret bursdagen mim på Kingdom og Escape Rooms sammen med vennene mine. Da vi først ankom stedet var det hyggelig stemning og vi ble tatt veldig godt imot. De som jobbet der var med på å gjøre kvelden fantastisk, og rommene var spennende og underholdene og utfordret oss på mange kreative måter. Vi hadde en uforglemmelig kveld og vi vil veldig gjerne komme tilbake!
Hei erikravn!
Hyggelig å høre fra dere. Vi setter kjempestor pris på at dere setter av tid til å skrive en tilbakemelding om opplevelsen deres. Vi er også glad for at vi fikk være med å arrangere bursdagen deres og gjøre den til en uforglemmelig opplevelse. Vi håper selvsagt å se dere igjen ved neste anledning. I den forbindelse kan jeg kanskje nevne at vi åpner flere nye rom allerede dette året. Velkommen tilbake er dere så absolutt!
Dette var en morsom opplevelse, vi var i Harry Potter-rommet. Opplevelsen krevde ikke at du kunne noe om Harry Potter fra før av. Lyden i rommet på de automatiske hintene og stemmene var veldig dårlig, så den kan med fordel forbedres. Og lyden ut var muligens også dårlig, for vi ba om hint et par ganger som ikke ble hørt. Passer for alle aldre, men er nok morsomst for de litt yngre enn oss voksne. Ypperlig for tenåringsgrupper, og veldig bra alternativ som bursdagsaktivitet.
Hei Jannecke! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det var flott at dere likte opplegget vårt.
Når det gjelder lydanlegget vårt, så har vi nettopp installert det. Vi har derfor ikke rukket å kalibrere det ordentlig enda. Vi håper å se dere igjen ved en annen anledning på et av våre nye rom som kommer i høst og i slutten av året. Takk for nå!
Vi feiret bursdag med 20 gutter og jenter i dag. Vi var kjempefornøyd med betjeningen og barna var kjempefornøyd med hele opplegget. Betjeningen var veldig flinke med barna. Dette var over alle forventning og verdt å anbefale. Takk for en fin dag!
Hei eveng1970! Tusen takk for god tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Dere er selvsagt velkommen tilbake ved en annen anledning og en annen bursdag. I høst får vi et nytt rom, og før året er omme har vi tre nye rom oppe å gå :)
Vi hadde bestilt team battle i forbinnelse utdrikningslag, men det hele virket noe uforberedt i det vi kom. Det hadde vært mye kommunikasjon mellom dem og meg noen uker før over Messenger for å flytte avtalen til litt senere på dagen, og de hadde da gjort en feil og endret det til dagen etter. Vi ble møtt av en lite serviseinnstilt mann, som ikke virket som om han hadde tenkt å finne en løsning før vi hadde bevist at det var de som hadde gjort en feil. Ikke kom det en innrømmelse eller unnskyldning heller i etterkant. Det var rett og slett en frustrerende start.
Heldigvis var det gøy inne på selve escape rooms'ene. Dessverre var det ganske dårlig lyd over høytalersystemet, når man fikk hint. Det burde også ha vært flere Harry Potter-kapper til utkledning. Vi var 5 og fikk å vite at det kunne være opp til 6 stk på hvert rom og likevel var det bare 5 kapper, hvorav den ene var i en relativ liten barnestørrelse. Selvom Harry Potter-rommet var gøy og bra gjennomført, kan det ikke redde inn at resten av opplegget rundt (lokaler, kundeservise, snacks) virket litt dårlig og slitent.
Hei Camilla! Det var veldig synd å høre at dere har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Vi tar dette meget seriøst og vil prøve å finne ut hva som har skjedd slik at vi kan rette opp dette i fremtiden.
Dårlig service er det sjelden en god unnskyldning for, og dette er ikke noe unntak. Det var bra å høre at dere hadde det fint inne på escape rommene, i alle fall. Da har fall fått til noe. Dersom dette ikke hadde vært på plass, ville det jo ha vært vanskelig å gjøre noe med.
Jeg må si meg enig i at lyden er litt dårlig, og det vil bli ryddet opp i veldig snart. Vi skal installere et digitalt høyttalersystem med forhåndsinnspilte tips til spillerne.
Angående antall kapper så er jeg usikker på hvor dette kommer fra. Game Master har opplyst at det var kapper til alle som spilte i utdrikningslaget. Vi har jo nok kapper til alle og har heller aldri hatt perioder der noen kapper har vært missplassert.
Når du sier at ting virker litt slitent, så kan nok dette stemme fordi det har vært veldig stort fokus på brannsikkerhet den siste tiden. Tid og ressurser har blitt brukt på å sikre lokalet både i forhold til brann og andre farer som kan oppstå. Derfor har vi ikke kunnet vedlikeholde andre ting i like stor grad. Den gode nyheten er at vi faktisk denne uken startet renoveringer og bygging av nye escape rom. Vi har derfor stor tro på at de fleste av de issuene dere hadde i forhold til lokalet, vil være løst allerede i høst.
Igjen må jeg på vegne av selskapet beklage og håper at dere vil forsøke oss igjen til tross for en dårlig opplevelse.
Tiril og Pernille gjorde dette til en veldig morsom opplevelse for familien.
Rommet hadde fine gåter som skulle løses.
Anbefales
Hei på dere! Tusen takk for den flotte omtalen. Det setter vi svært stor pris på. Dere er velkomne igjen i høst, Tiril og Pernille. Da får vi nemlig 3 nye rom. Ha en fin sommer. Vi sees snart :)