Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Se gjennom høydepunkter
Kjempe gøy for voksene og godt voksene

Veldig hyggelig ansatte og kjempe gøy Escape Room. Vi prøvde Gallery of Illusions som passet fint... les mer

Anmeldt i dag
sBraende
,
Sydney, Australia
HarryPotter EscapeRoom

Såååååå gøy, for store og små 🥰 Vel gjennomførte rom, artige oppgaver, akkurat passe vanskelig... les mer

Anmeldt 2 dager siden
CamillaA870
via mobile enheter
Les alle 86 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 39,80
Mer informasjon
Oslo Pass
224 anmeldelser
fra USD 49,88
Mer informasjon
fra USD 54,36
Mer informasjon
fra USD 26,34
Mer informasjon
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
62
13
6
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
62
13
6
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 86 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Jeg feiret bursdagen mim på Kingdom og Escape Rooms sammen med vennene mine. Da vi først ankom stedet var det hyggelig stemning og vi ble tatt veldig godt imot. De som jobbet der var med på å gjøre kvelden fantastisk, og rommene var spennende og underholdene og utfordret oss på mange kreative måter. Vi hadde en uforglemmelig kveld og vi vil veldig gjerne komme tilbake!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, erikaravn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kingdomrooms, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2019

Hei erikravn!

Hyggelig å høre fra dere. Vi setter kjempestor pris på at dere setter av tid til å skrive en tilbakemelding om opplevelsen deres. Vi er også glad for at vi fikk være med å arrangere bursdagen deres og gjøre den til en uforglemmelig opplevelse. Vi håper selvsagt å se dere igjen ved neste anledning. I den forbindelse kan jeg kanskje nevne at vi åpner flere nye rom allerede dette året. Velkommen tilbake er dere så absolutt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Dette var en morsom opplevelse, vi var i Harry Potter-rommet. Opplevelsen krevde ikke at du kunne noe om Harry Potter fra før av. Lyden i rommet på de automatiske hintene og stemmene var veldig dårlig, så den kan med fordel forbedres. Og lyden ut var muligens også dårlig, for vi ba om hint et par ganger som ikke ble hørt. Passer for alle aldre, men er nok morsomst for de litt yngre enn oss voksne. Ypperlig for tenåringsgrupper, og veldig bra alternativ som bursdagsaktivitet.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Jannecke J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kingdomrooms, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2019

Hei Jannecke! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det var flott at dere likte opplegget vårt.

Når det gjelder lydanlegget vårt, så har vi nettopp installert det. Vi har derfor ikke rukket å kalibrere det ordentlig enda. Vi håper å se dere igjen ved en annen anledning på et av våre nye rom som kommer i høst og i slutten av året. Takk for nå!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019

Vi feiret bursdag med 20 gutter og jenter i dag. Vi var kjempefornøyd med betjeningen og barna var kjempefornøyd med hele opplegget. Betjeningen var veldig flinke med barna. Dette var over alle forventning og verdt å anbefale. Takk for en fin dag!

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, eveng1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kingdomrooms, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2019

Hei eveng1970! Tusen takk for god tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Dere er selvsagt velkommen tilbake ved en annen anledning og en annen bursdag. I høst får vi et nytt rom, og før året er omme har vi tre nye rom oppe å gå :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Vi hadde bestilt team battle i forbinnelse utdrikningslag, men det hele virket noe uforberedt i det vi kom. Det hadde vært mye kommunikasjon mellom dem og meg noen uker før over Messenger for å flytte avtalen til litt senere på dagen, og de hadde da gjort en feil og endret det til dagen etter. Vi ble møtt av en lite serviseinnstilt mann, som ikke virket som om han hadde tenkt å finne en løsning før vi hadde bevist at det var de som hadde gjort en feil. Ikke kom det en innrømmelse eller unnskyldning heller i etterkant. Det var rett og slett en frustrerende start.

Heldigvis var det gøy inne på selve escape rooms'ene. Dessverre var det ganske dårlig lyd over høytalersystemet, når man fikk hint. Det burde også ha vært flere Harry Potter-kapper til utkledning. Vi var 5 og fikk å vite at det kunne være opp til 6 stk på hvert rom og likevel var det bare 5 kapper, hvorav den ene var i en relativ liten barnestørrelse. Selvom Harry Potter-rommet var gøy og bra gjennomført, kan det ikke redde inn at resten av opplegget rundt (lokaler, kundeservise, snacks) virket litt dårlig og slitent.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Camilla O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kingdomrooms, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019

Hei Camilla! Det var veldig synd å høre at dere har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Vi tar dette meget seriøst og vil prøve å finne ut hva som har skjedd slik at vi kan rette opp dette i fremtiden.

Dårlig service er det sjelden en god unnskyldning for, og dette er ikke noe unntak. Det var bra å høre at dere hadde det fint inne på escape rommene, i alle fall. Da har fall fått til noe. Dersom dette ikke hadde vært på plass, ville det jo ha vært vanskelig å gjøre noe med.

Jeg må si meg enig i at lyden er litt dårlig, og det vil bli ryddet opp i veldig snart. Vi skal installere et digitalt høyttalersystem med forhåndsinnspilte tips til spillerne.

Angående antall kapper så er jeg usikker på hvor dette kommer fra. Game Master har opplyst at det var kapper til alle som spilte i utdrikningslaget. Vi har jo nok kapper til alle og har heller aldri hatt perioder der noen kapper har vært missplassert.

Når du sier at ting virker litt slitent, så kan nok dette stemme fordi det har vært veldig stort fokus på brannsikkerhet den siste tiden. Tid og ressurser har blitt brukt på å sikre lokalet både i forhold til brann og andre farer som kan oppstå. Derfor har vi ikke kunnet vedlikeholde andre ting i like stor grad. Den gode nyheten er at vi faktisk denne uken startet renoveringer og bygging av nye escape rom. Vi har derfor stor tro på at de fleste av de issuene dere hadde i forhold til lokalet, vil være løst allerede i høst.

Igjen må jeg på vegne av selskapet beklage og håper at dere vil forsøke oss igjen til tross for en dårlig opplevelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Tiril og Pernille gjorde dette til en veldig morsom opplevelse for familien.
Rommet hadde fine gåter som skulle løses.
Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, de2maso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kingdomrooms, Manager på Kingdom of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019

Hei på dere! Tusen takk for den flotte omtalen. Det setter vi svært stor pris på. Dere er velkomne igjen i høst, Tiril og Pernille. Da får vi nemlig 3 nye rom. Ha en fin sommer. Vi sees snart :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser