Passer veldig bra for besteforeldre og barnebarn som vi var…vi var to voksne og to 10-åringer og... les mer
Kjempegøy for jenter i alle aldre, 11, 14, 41 og 70 år. Heldigvis hadde de ybgste veldig god... les mer
Veldig fornøyd, hyggelige verter.
Vi var 5 stk i alder 9 til 67, like gøy for alle sammen.
Anbefales
Hei 665 sivl !Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Utrolig gøy! Stian, game masteren, var veldig hyggelig og flink. Vi vil definitivt prøve ut andre rom.
Hei Macicens ! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Vi var tre stykker som tok "Harry Potter"-rommet. Oppgavene var finuerlige, men ikke for vanskelige. Heldigvis ingen tunge matte-oppgaver, men oppgaver basert på logitt og kreativitet. Vi har vært i mange escape room, og dette var et av de morsomste. Vanskelighetsgrad 7/10, vil jeg anslå.
Hei Sabrina R ! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Hyggelig og behjelpelig vert Andrea. Spennende oppgaver. Bra opplegg for en familie på 4 med en på 14 og ei på 12 år.
Hei V2075LIheidiv ! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Skikkelig moro for alle i familien. Spennende opplevelse, timen gikk fort og i tillegg møtte vi superkjekke verter. Vel verdt turen.
Hei Lisam, Tusen takk for en kjempegrundig tilbakemelding og omtale. Vi setter kjempestor pris på at du tok deg tid til å skrive. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Game masteren for spillet Stian var kjempe hyggelig kar, satt på musikk (our choice) mens vi ventet på resten av gjengen. Blid og ikke minst serviceinnstilt. Vi storkoste oss...anbefales å prøve ut.
Hei Chimo, Tusen takk for en kjempegrundig tilbakemelding og omtale. Vi setter kjempestor pris på at du tok deg tid til å skrive. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!