Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer
Great custom service, nice staff. We had a great time in harry potter escaperoom Flott... les mer
Vi hadde bestilt tid nesten en uke før, men de hadde klart å dobbelbooke rommet. Det var visst ikke første gangen dette hadde skjedd. Med mindre du ønsker en bomtur, styr unna!
Hei,
Vennligst send oss en epost og forklar hva som skjedde den dagen. Vi har ikke fått noen fra deg dessverre om dette, så send den til post@kingdomrooms.no.
Veldig hyggelig ansatte. Gøy for store og små.
Passe utfordring for de minste også, voksne fikk også brynet seg.
Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Rommet var passende utfordrende og verten Ask Bjørn var energisk og engasjert! Anbefales på det sterkeste
Hei,
Bra spill-messig. Gallery of illusion er et utfordrende rom. Men det var vanskelig å avtale ting ifbm utdrikningslag. Det som man til slutt klarte å avtale ble ikke kommunisert godt nok til den dagens gamemastere, så ting gikk ikke helt som planlagt. Her har de endel å hente, for å kunne leve opp til det de reklamerer med...
Hei.
Vi vil gjerne se på dette i mer detalj. Vennligst send en e-post til post@kingdomrooms.no med din informasjon slik at vi kan hjelpe deg best mulig. Takk!
Kjempe hyggelig "game master" Lars. Harry potter Spillet var perfekte når det gjaldt vanskelighetsgrad slik at vi brukte nesten hele timen. Noen effekter som var super kule selv om jeg har spilt en god del escape room før
Hei,
Morsomt opplegg, vanskelig nok for voksne og barn, men tekniske feil og noe slitasje og dårlig vedlikehold på utstyr gjorde at opplevelsen ble litt dårligere enn vi hadde håpet på. Hyggelig betjening og god service!
Hei.