Anbefales sterkt! Det beste stedet for bursdagsfeiring for ungdom med hele familie 🥰

Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer

Anmeldt 1. november 2023
23MartaM23
Oslo, Norge
Harry potter escaperoom supert

Great custom service, nice staff. We had a great time in harry potter escaperoom Flott... les mer

Anmeldt 22. juli 2023
Annkri21

Anmeldt 5. august 2022

Kjempegøy for jenter i alle aldre, 11, 14, 41 og 70 år. Heldigvis hadde de ybgste veldig god kjennskap til Harry Potters univers.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Turist98765
kingdomrooms, Manager på Kingdom Of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2022

Hei Turist98765,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Spennende og gøy for hele familien. Fungerte ypperlig for barn i alder 8-13år, og var fremdeles gøy for de voksne. Anbefales videre.

Takk, csmedtorp

Hei Csmedtorp,

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Spilte Redd Kings Landing, Space stadion og gallery of illusions. De 2 første var av meget høy kvalitet. Flott atmosfære gjennom god byggekvalitet og en god historie i rommet. Logisk oppbygging, noe som er et pluss for oss. Rommene inneholdt flere ting vi ikkje har møtt på før. «Gallery of illutions» var mer på det jevne. Fikk ikke den gode følelsen., det manglet noe. Særlig mtp logisk fremdrift. Vi har spillt ca 100 rom i Norge og utland, dette var absolutt verdt pengene. Redd Kings Landing er foreløpig favoritt i Norge.

1  Takk, tratttle

Hei Trond Atle S,

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde bestilt tid nesten en uke før, men de hadde klart å dobbelbooke rommet. Det var visst ikke første gangen dette hadde skjedd. Med mindre du ønsker en bomtur, styr unna!

Takk, Aleksander M

Hei,

Vennligst send oss en epost og forklar hva som skjedde den dagen. Vi har ikke fått noen fra deg dessverre om dette, så send den til post@kingdomrooms.no.

Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig ansatte. Gøy for store og små.
Passe utfordring for de minste også, voksne fikk også brynet seg.

Takk, 677oleh
kingdomrooms, Manager på Kingdom Of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2022

Hei,