Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer
Great custom service, nice staff. We had a great time in harry potter escaperoom Flott... les mer
Veldig hyggelige og behjelpelig personale. Flott rom med intrikate utfordringer! Vi hadde det veldig gøy.
Hei Alvarot ,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Spennende og passe vanskelige oppgaver. En veldig morsom og interaktiv måte å spille med venner på. Vi valgte rommet Gallery of Illusions.
Skulle gjerne sett at man var avhengig av flere personer per oppgave, slik at det krevde mer samarbeid og kommunikasjon, og kanskje at vi åpnet dører og flyttet oss litt mellom rom underveis. Men alt i alt en veldig artig opplevelse. Drtte ga mersmak.
Hei ,
Kjempegøy! Vi ble hjulpet av Elisabeth som var veldig hyggelig og hjelpsom. Vi spilte Harry Potter og det passet supert for to voksne og to barn på 10 og 11. Vi vil nok gjerne prøve andre spill også.
Hei Siri,
Super opplevelse sammen med storfamilien! Takk til Elisabeth som tok godt vare på oss.
Vi kommer nok igjen:)
Hei ,
Tusen takk til Elisabeth og Ask som gjorde opplevelsen uforglemmelig og morsom! 4 jenter på 10 år kom it med stjerne i øynene og alle ønsker seg flere rom til neste bursdag.
Hei ,
Forsøkte oss på; i trolldommens verden, absolutt å anbefale. Artige utfordringer og mekaniske/interaktive effekter. Game master Rebecca gjorde en utmerket jobb med å sette oss inn i utfordringen 💯