Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer
Great custom service, nice staff. We had a great time in harry potter escaperoom Flott... les mer
Vi var to venninner som gledet oss veldig til å "Redde Kings Landing". Det ble noe helt annet enn det vi så for oss, da vi rett og slett ble skjelt ut av den ansatte som jobbet der midt i escaperoomet.
Som vanlig når vi er på escaperoom, prøvde vi å finne løsninger på det vi synes virke logisk. Vi gjorde en feil ved å bruke opp noen ledetråder som vi trengte og ikke fikk tilbake, og da prøvde vi å få kontakt med kameraene og den ansatte for å forklare situasjonen.
Da ble vi møtt av en sint ansatt som først og fremst ble irritert fordi han faktisk måtte gå inn til oss. Vi forklarte hva vi hadde gjort, og da fikk vi "da er dere fu#¤ed" slengt i fleisen, og at det var slik det var om man ødela for seg selv, før han gikk rett ut igjen. Vi stod der som noen spørsmålstegn, og synes ikke vi fortjente voksenkjeft for å ha prøvd oss på løsninger inne i rommet. Noen minutt etterpå kom han inn igjen og fortsatte å skjelle oss ut på hvor idiotisk forsøket vårt var, at ingen hadde gjort noe lignende før og hvor mye ekstraarbeid dette medførte han etterpå. Så gikk han ut en gang til. Tredje og siste gang han kom inn gikk han bare rett forbi oss og løste koden som vi manglet for oss, før han stormet ut igjen.
Da kan du trygt si at vi hadde mistet hele gnisten for å løse escaperoomet videre, og vi stod igjen med en følelse av urettferdig behandling og klump i magen. Da vi så kom inn i det siste rommet kom plutselig alle hint på løpende bånd uten at vi ringte i bjellen for å få dem. Det virket nesten som om den ansatte bare spilte dem av for å få oss fortest mulig ut av rommet. Da vi endelig kom i mål (med riktignok laber stemning) gikk vi ut og beklaget oss for vår feiltakelse. Vi fikk ingen beklagelse i retur for hans oppførsel mot oss, men han smilte og sa godt jobbet. Vi betalte kjapt og ville bare komme oss ut derfra.
I etterkant fant vi ut at denne ansatte faktisk er den daglige lederen til Kingdom Escaperoom. Sendte mail til dem og fikk ikke et særlig tilfredstillende svar.
Anbefales ikke. Ihvertfall ikke når daglig leder selv er på jobb
Tusen takk for deres tilbakemeldingen og beklager hvis opplevelsen med Kings Landing rommet var ikke som dere forventet. Vi se at dere likevel fornøyde med opplevelsen hos oss og såvidt vi kan se her, så klarer vi ikke å finne at daglig leder våres var på jobb den dagen så vi se at det er mer personlig angrep på han på en eller annet grunn.
Hvis du sender oss en direktemelding med detaljer i din sak, skal vi gjøre vårt ytterste for å gjøre deg mer fornøyd!”
Veldig hyggelige og behjelpelig personale. Flott rom med intrikate utfordringer! Vi hadde det veldig gøy.
Hei Alvarot ,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Spennende og passe vanskelige oppgaver. En veldig morsom og interaktiv måte å spille med venner på. Vi valgte rommet Gallery of Illusions.
Skulle gjerne sett at man var avhengig av flere personer per oppgave, slik at det krevde mer samarbeid og kommunikasjon, og kanskje at vi åpnet dører og flyttet oss litt mellom rom underveis. Men alt i alt en veldig artig opplevelse. Drtte ga mersmak.
Hei ,
Kjempegøy! Vi ble hjulpet av Elisabeth som var veldig hyggelig og hjelpsom. Vi spilte Harry Potter og det passet supert for to voksne og to barn på 10 og 11. Vi vil nok gjerne prøve andre spill også.
Hei Siri,
Super opplevelse sammen med storfamilien! Takk til Elisabeth som tok godt vare på oss.
Vi kommer nok igjen:)
Hei ,
Tusen takk til Elisabeth og Ask som gjorde opplevelsen uforglemmelig og morsom! 4 jenter på 10 år kom it med stjerne i øynene og alle ønsker seg flere rom til neste bursdag.