Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer
Dette var gjennomførbart selv for de uerfarne. Hadde med meg åtteåringen, han syntes det var helt... les mer
Bra rom og spennende rom! Hyggelig instruktør (Ask Bjørn). Bra forklaring i forkant, koselig med bilder tilsendt på mail i etterkant.
Takk for disse hyggelige ordene og en flott anmeldelse. Vi prøver så godt vi kan å yte best mulig service, så det er flott å høre at vi er på rett vei. Vi ser frem til å treffe dere igjen!
Vi avsluttet utdrikningslag vårt her og det ble en morsom kveld med Harry Potter tema. Vi koste oss fra vi startet til vi avsluttet 20 min før tiden ettersom vi ble veldig ivrig. Herlig opplevelse. Vi kommer tilbake og vil prøve flere rom.
Hei , Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!
Full pott ifra oss 3 ,Vi løste oppgaven i den magiske HarryPotter verdenen og syntes dette var kjempegøy, i anledning neste bursdag kommer vi gladelig tilbake for å prøve oss på ett annet rom🫶🏼Gøy,Hjernetrim & seier🤗
Veldig kul opplevelse! Game Master Ask forklarte opplegget og reglene godt, og skapte veldig riktig stemning. Vi var 6 stykker og spilte «Magiske Eventyr»-rommet. Kjempemorsomt rom som legger til rette for å dele seg opp i mindre grupper og løse flere oppgaver på samme tid. Anbefaler dette til andre!
Kjekt å få trimmet hjernen litt etter en lang dag med møter. Ask Bjørn sørget for at stemningen ble topp fra første minutt. Vi testet Gallery of illusion, fikk kjørt oss der ;)
Veldig hyggelig og vellykket aktivitet for tante og nevø på 10 år som elsker Harry Potter! Vi hadde to minutter igjen når vi hadde gjennomført.