Anbefales sterkt! Det beste stedet for bursdagsfeiring for ungdom med hele familie 🥰

Det var bursdagsgave til vår 13 åringen🎉. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende... les mer

Anmeldt 1. november 2023
23MartaM23
Oslo, Norge
Morsom opplevelse

Dette var gjennomførbart selv for de uerfarne. Hadde med meg åtteåringen, han syntes det var helt... les mer

Anmeldt 14. juli 2023
Linehargaut

Anmeldt 14. juni 2023

Vi avsluttet utdrikningslag vårt her og det ble en morsom kveld med Harry Potter tema. Vi koste oss fra vi startet til vi avsluttet 20 min før tiden ettersom vi ble veldig ivrig. Herlig opplevelse. Vi kommer tilbake og vil prøve flere rom.

2  Takk, Elisabeth B
kingdomrooms, Kundeansvarlig på Kingdom Of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2023

Hei , Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!

Anmeldt 13. juni 2023

Full pott ifra oss 3 ,Vi løste oppgaven i den magiske HarryPotter verdenen og syntes dette var kjempegøy, i anledning neste bursdag kommer vi gladelig tilbake for å prøve oss på ett annet rom🫶🏼Gøy,Hjernetrim & seier🤗

Dato for opplevelse: mai 2023
2  Takk, Sinetta77

Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Veldig kul opplevelse! Game Master Ask forklarte opplegget og reglene godt, og skapte veldig riktig stemning. Vi var 6 stykker og spilte «Magiske Eventyr»-rommet. Kjempemorsomt rom som legger til rette for å dele seg opp i mindre grupper og løse flere oppgaver på samme tid. Anbefaler dette til andre!

2  Takk, vetlebr00
kingdomrooms, Kundeansvarlig på Kingdom Of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2023

Anmeldt 2. juni 2023

Kjekt å få trimmet hjernen litt etter en lang dag med møter. Ask Bjørn sørget for at stemningen ble topp fra første minutt. Vi testet Gallery of illusion, fikk kjørt oss der ;)

2  Takk, Richard S

Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig og vellykket aktivitet for tante og nevø på 10 år som elsker Harry Potter! Vi hadde to minutter igjen når vi hadde gjennomført.

Dato for opplevelse: mai 2023
1  Takk, 173livd