Morsom opplevelse

Linehargaut
Må oppleves!

MajaVik

Anmeldt 12. august 2023 via mobile enheter

Prøvde Magiske verden, den var elendig. Kjedelig og kun med regneoppgaver.
Ett av eventyrene virker heller ikke.
Spillmaster fulgte ikke med, vi stod å venter i 10min i rommet og ba om hjelp.
Anbefales ikke.

Dato for opplevelse: august 2023
Takk, elij496
kingdomrooms, Kundeansvarlig på Kingdom Of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2023

Hei,

Tusen takk for at du spilte med oss og tilbakemeldingen din, og vi er så lei for å høre at vi ikke leverte en 5-stjerners opplevelse for deg! Vi vil gjerne løse inn den opplevelsen i nær fremtid og gjøre den riktig, så send oss en e-post på post@kingdomrooms.no . Vi håper å høre fra deg snart!

Anmeldt 15. juli 2023 via mobile enheter

Dette var gjennomførbart selv for de uerfarne. Hadde med meg åtteåringen, han syntes det var helt kanon! Hyggelig gamemaster som forklarte regler osv på en bra måte.

1  Takk, Linehargaut
kingdomrooms, Kundeansvarlig på Kingdom Of Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2023

Tusen takk for 5-stjerners anmeldelse. Vi er glad for å lese dine positive kommentarer. Vi ser frem til å møte deg igjen i nær fremtid!

Anmeldt 14. juli 2023

Tiden gikk alt for fort, men dette var virkelig gøy, utfordrende og krevde team work. Takk til vår gamemaster Emilie som hjalp da vi sto fast :)

1  Takk, MajaVik

Takk for disse hyggelige ordene og en flott anmeldelse. Vi prøver så godt vi kan å yte best mulig service, så det er flott å høre at vi er på rett vei. Vi ser frem til å treffe dere igjen!

Anmeldt 13. juli 2023 via mobile enheter

Kjempegøy opplevelse!
Vår host var Emilie og hun var super! Vi tok Harry Potter og elsket det! 10/10 fra hele vår gjeng!!

1  Takk, Monica B

Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Bra opplev og vi fikk brynet hjernen godt.
Game master Tuva gjorde en kjempejobb med å forklare og bygge opp spenningen.

Takk, 144mortenm

Hei , Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!