Det var bursdagsgave til vår 13 åringen. Vi var på Magiske Eventyr rom. Utrolig gøy og spennende for hele familie. Hyggelig og hjelpsom personale. Anbefales sterkt!!!
Hei Marta,
Tusen takk for 5-stjerners anmeldelse. Vi er glad for å lese dine positive kommentarer. Vi ser frem til å møte deg igjen i nær fremtid!
Prøvde Magiske verden, den var elendig. Kjedelig og kun med regneoppgaver.
Ett av eventyrene virker heller ikke.
Spillmaster fulgte ikke med, vi stod å venter i 10min i rommet og ba om hjelp.
Anbefales ikke.
Hei,
Tusen takk for at du spilte med oss og tilbakemeldingen din, og vi er så lei for å høre at vi ikke leverte en 5-stjerners opplevelse for deg! Vi vil gjerne løse inn den opplevelsen i nær fremtid og gjøre den riktig, så send oss en e-post på post@kingdomrooms.no . Vi håper å høre fra deg snart!
Dette var gjennomførbart selv for de uerfarne. Hadde med meg åtteåringen, han syntes det var helt kanon! Hyggelig gamemaster som forklarte regler osv på en bra måte.
Tiden gikk alt for fort, men dette var virkelig gøy, utfordrende og krevde team work. Takk til vår gamemaster Emilie som hjalp da vi sto fast :)
Takk for disse hyggelige ordene og en flott anmeldelse. Vi prøver så godt vi kan å yte best mulig service, så det er flott å høre at vi er på rett vei. Vi ser frem til å treffe dere igjen!
Kjempegøy opplevelse!
Vår host var Emilie og hun var super! Vi tok Harry Potter og elsket det! 10/10 fra hele vår gjeng!!
Bra opplev og vi fikk brynet hjernen godt.
Game master Tuva gjorde en kjempejobb med å forklare og bygge opp spenningen.
Hei , Takk for at du tok deg tid til å gi oss en god tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at teamet vårt ga deg en god opplevelse, og vi gleder oss til å se deg igjen snart!