Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke ordentlig mett”
Anmeldelse av Katla as

Katla as
Vurdert som nr. 226 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 23 - USD 79
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Siden 2018 har Katla satt Tullinløkka på kartet, i et lyst og luftig hjørnelokale. Sett deg tilbake og nyt utsikten fra et hektisk restaurantmiljø med høy temperatur fra sin åpne grill og steinovn. Atli Mar Yngvasson forlenger smaksopplevelsene fra Pjoltergeist ved å kombinere smaker fra ulike land i samme rett. Hans reiser til land som Korea, Thailand og Mexico skaper retter som krysser latinamerikanske og asiatiske smaker med nordiske råvarer. Rene smaker som er troverdige mot råvarene og en meny som endres hyppig, men som alltid baserer seg på havets delikatesser. Hos oss kan du både bestille en settmeny på åtte retter med bordbestilling, eller droppe innom matbaren hvis du ønsker å nyte vår à la carte meny og en spicy margarita. Katla har 60 plasser i baren, 45 sitteplasser i restauranten og et eget chambre sépareé med plass til 16 personer. Velkommen inn til en varm og romslig restaurant.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Leide et privatområde av restauranten som var veldig hyggelig. Hadde 8 forskjellige småretter som vi delte. Veldig godt, men ble ikke ordentlig mett dessverre.
Veldig hyggelig serveringspersonell fra alle verdens hjørner.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Nextplorer123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 89 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Deilig 8 retters med anbefalt vin til! Alle rettene var gode med spennende smaker! Sausen til torskekjakene var veldig salt, og kaffen den kunne vi spart oss før, lunken og ikke god, eneste å utsette! Servicen var meget hyggelig og bra, anbefalte viner som passet godt til maten! Stedet anbefales

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, bj_rnolavh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med god mat og hyggelig service, men kommer ikke opp mot Pjoltergeist. Blir for stuerent. Men fint alternativ til de som synes det blir for skummelt å krysse elva etter mørkets frembrudd og dra til Tøyen/Grønland for å spise på scandinavias beste restaurant og samme konsept. Tenker følgelig på Golden Chimp. Ingen over, ingen ved siden. Selv om Katla er et greit alternativ.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelig service og god stemning i restauranten fra start til slutt .
Masse deilige små retter før selve serveringen startet .
Og deilige smaker og kreative retter hele veien . Gode vin anbefalinger .
Alle koste seg maks .

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Bardouini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Vedr bookingsystemet @dinner booking: Da jeg bestilte her, følte jeg meg lite velkommen. Strikte tider i en streng tone var min opplevelse. La inn allergier. Så to dager før ble jeg bedt om å bekrefte bookingen. Beskjed om at allergier måtte gis før ankomst. Da jeg trykket på Bekreft knappen, var det ikke mulig å legge inn dette. Så søkte jeg opp restauranten og la inn allergier un der Kontakt, da ble jeg henvist til en annen epostadr og måtte gjøre det igjen.
Da vi kom til restauranten ble vi ta i mot av en hyggelig servitør som spurte om det var noen som hadde allergier. Hva er da poenget med alt styret ved bookingen? I restauranten så løste de melkeproteinallergien løste de på en forbilledlig måte.
God service under hele måltidet. De har ikke vinmeny, men vi fikk gode anbefalinger.
Maten kan summeres opp som innovativ, nye og rene smaker, kreativ, men veldig mye fet smak. Vi savnet litt syre som kunne nøytralisert fettet.
Favoritten var derfor suschien og desserten. Her hadde de heldigvis spart på risen. Risen pleier sjelden å være god, men her var den veldig god.
Etter mye fett, var det forfriskende med kokosis og annas.
Hyggelig med runde bord, men ikke lett å snakke sammen over bordet pga høy musikk.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bentemoent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Katla as, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Katla as? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din