Vi var to par som hadde gledet oss til en matopplevelse utenom det vanlige, og det fikk vi. Det hele startet opp med en fantastisk kyllinglever. Så kom ceviche av Kveite og den var også god og juleribba var nydelig med en saus jeg gjerne forsøker å skape hjemme til jul. Utover dette var det ikke all verden. Et par supper hvor den ene hverken hadde presentasjon eller smak annet en en grønn farge. Kveldens overraskelse var nok en type kjøttdeig av hest. Den smakt som noe merkelig med fettklumper i. Ikke alle rundt bordet syntes det er greit med hest, og mente dette burde vært informert om på forhånd. Retten så ikke bra ut og smakte heller ikke bra. Rødvinen vi fikk holdt under 8 grader celsius. Dette tok vi opp med kelneren som bare avbrøt oss og sa, sånn er det bare, og gikk. Det var vel egentlig toppen av service. Alt i alt var ble helhetsbilde som et annen middelmådig serveringssted hvor man ikke kommer tilbake.