“Skuffende dårlig service.”
Anmeldelse av Katla as

Katla as
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Siden 2018 har Katla satt Tullinløkka på kartet, i et lyst og luftig hjørnelokale. Sett deg tilbake og nyt utsikten fra et hektisk restaurantmiljø med høy temperatur fra sin åpne grill og steinovn. Atli Mar Yngvasson forlenger smaksopplevelsene fra Pjoltergeist ved å kombinere smaker fra ulike land i samme rett. Hans reiser til land som Korea, Thailand og Mexico skaper retter som krysser latinamerikanske og asiatiske smaker med nordiske råvarer. Rene smaker som er troverdige mot råvarene og en meny som endres hyppig, men som alltid baserer seg på havets delikatesser. Hos oss kan du både bestille en settmeny på åtte retter med bordbestilling, eller droppe innom matbaren hvis du ønsker å nyte vår à la carte meny og en spicy margarita. Katla har 60 plasser i baren, 45 sitteplasser i restauranten og et eget chambre sépareé med plass til 16 personer. Velkommen inn til en varm og romslig restaurant.
Anmeldt 21. desember 2018

Vi var to par som hadde gledet oss til en matopplevelse utenom det vanlige, og det fikk vi. Det hele startet opp med en fantastisk kyllinglever. Så kom ceviche av Kveite og den var også god og juleribba var nydelig med en saus jeg gjerne forsøker å skape hjemme til jul. Utover dette var det ikke all verden. Et par supper hvor den ene hverken hadde presentasjon eller smak annet en en grønn farge. Kveldens overraskelse var nok en type kjøttdeig av hest. Den smakt som noe merkelig med fettklumper i. Ikke alle rundt bordet syntes det er greit med hest, og mente dette burde vært informert om på forhånd. Retten så ikke bra ut og smakte heller ikke bra. Rødvinen vi fikk holdt under 8 grader celsius. Dette tok vi opp med kelneren som bare avbrøt oss og sa, sånn er det bare, og gikk. Det var vel egentlig toppen av service. Alt i alt var ble helhetsbilde som et annen middelmådig serveringssted hvor man ikke kommer tilbake.

1  Takk, ArneB239

Anmeldt 13. desember 2018

Veldig hyggelig atmosfære på kveldstid, og til tross for veldig høyt tak er det ingenting som gir deg følelsen av at det ikke er intimt og hyggelig å sitte rundt bordet med vennegjengen. Vi hadde en liten surprise-bursdag her, og bestilte småretter og drinker på løpende bånd. Utrolig god service, og fantastisk god mat!

Takk, netto777
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

De ansatte var hyggelige, og behjelpelige med å tilpasse menyen for allergier. Maten var helt fantastisk, og når vi fulgte anbefalingene på antall småretter per person ble vi god og mett.

1  Takk, sigrrrid
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Leide et privatområde av restauranten som var veldig hyggelig. Hadde 8 forskjellige småretter som vi delte. Veldig godt, men ble ikke ordentlig mett dessverre.
Veldig hyggelig serveringspersonell fra alle verdens hjørner.

Takk, Nextplorer123
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Deilig 8 retters med anbefalt vin til! Alle rettene var gode med spennende smaker! Sausen til torskekjakene var veldig salt, og kaffen den kunne vi spart oss før, lunken og ikke god, eneste å utsette! Servicen var meget hyggelig og bra, anbefalte viner som passet godt til maten! Stedet anbefales

2  Takk, bj_rnolavh2017

Reisende som så på Katla as, så også på

Har du vært i Katla as? Del dine erfaringer!