“Strålende smaksmeny”
Anmeldelse av Katla as

Katla as
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Siden 2018 har Katla satt Tullinløkka på kartet, i et lyst og luftig hjørnelokale. Sett deg tilbake og nyt utsikten fra et hektisk restaurantmiljø med høy temperatur fra sin åpne grill og steinovn. Atli Mar Yngvasson forlenger smaksopplevelsene fra Pjoltergeist ved å kombinere smaker fra ulike land i samme rett. Hans reiser til land som Korea, Thailand og Mexico skaper retter som krysser latinamerikanske og asiatiske smaker med nordiske råvarer. Rene smaker som er troverdige mot råvarene og en meny som endres hyppig, men som alltid baserer seg på havets delikatesser. Hos oss kan du både bestille en settmeny på åtte retter med bordbestilling, eller droppe innom matbaren hvis du ønsker å nyte vår à la carte meny og en spicy margarita. Katla har 60 plasser i baren, 45 sitteplasser i restauranten og et eget chambre sépareé med plass til 16 personer. Velkommen inn til en varm og romslig restaurant.
Anmeldt 29. april 2019

Gjennomgående topp kvalitet på det meste her. Smaksmenyen leverte innertiere gang på gang - tror vi var stort sett enige rundt bordet at det var kun desserten som var litt skuffende. Servicen var også bra gjennom hele oppholdet. Kan virkelig anbefale Katla!

2  Takk, wmarius

Anmeldt 11. april 2019

Strålende kveld på Katla. Litt tomt og kaldt i lokalet kl 17, men det ble etter hvert fullt. Men den gode maten og den strålende servicen var hele kvelden tilstede. Vi kunne følge de flinke unge kokkene i det åpne kjøkkenet. Og de imponerte. Og det samme gjorde de tilstedeværende og behagelige servitørene, og de var mange og alle imponerte. Gode anbefalinger på de vinene vi valgte. Prismessig for en etter jobb middag noe i overkant kanskje, men du verden har snakker vi første klasse. Og så lenge smaken av Pjoltergeist var tilstede, bokstavelig talt, er det en av Oslos beste - uten tvil !

1  Takk, otomlie
Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Hadde lest flere gode anmeldelser og hadde store forventninger. Både lokalene og de ansatte var bra, men følte rettene ikke helt klarte å overbevise oss.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Christian E
Anmeldt 2. april 2019 via mobile enheter

Hyggelig lokale med en uformell og avslappet stemning. Vi spiste fra «drop-inn» menyen. Rettene er små, så man må ha minst to per person. Bra mat, men det kunne vært noe mer smakfullt.

Takk, Solk
Anmeldt 23. mars 2019 via mobile enheter

Vennlig og imøtekommende betjening som yter god service og gir gode anbefalinger. En ganske «annerledes» restaurant som serverer spennende småretter med mye gode smaker. Dyktige kokker som kan sitt fag.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, thorc712

Reisende som så på Katla as, så også på

Har du vært i Katla as? Del dine erfaringer!