“Kunne vært enda bedre med små justeringer”
Anmeldelse av Far East

Far East
Kjøkken: Vietnamesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 23. juni 2023

Dro hit da de har lang åpningstid og en av få plasser som selger sprøstekte nudler. Takeaway. Grei service. Bestilte sprøstekte nudler med sjømat. Minus for at de ikke klarer å legge nudlene i en egen beholder slik at nudlene fortsatt er sprø når man kommer hjem. God smak. Men sjømat ville jeg sagt var mer enn 5 scampi og crabsticks. Her har de noe å lære. Sentral beliggenhet.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Vany90

Anmeldt 19. februar 2023 via mobile enheter

Spiste helt grei mat, men inne restauranten stod et kjøleskap. Det ble åpnet og en helt fryktelig stank kom ut. Vi hadde allerede spiste opp maten, men ble sterkt bekymret. Var det bedervede matvarer? Jeg kommer ikke til å komme igjen dit. Ble meget skeptisk. Det skal sies at det ser ut til at vi tålte maten greit.

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, annberitf
Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Helt OK mat. Lokalene er litt slitt.
Det er ikke så lett å når se når man går forbi.
Prismessig midt på treet.
Enkel mat og ikke noe fancy

Takk, B5745NQmonica
Anmeldt 3. april 2021 via mobile enheter

Vi bestilte en rett med scampi og grillet kamskjell, og en med indrefilet og and. Dette er det verste av asiatisk mat jeg har «spist» i Oslo. Samtlige grønnsaker hadde gummitekstur, ergo de er ikke ferske. Selv indrefileten var noe tørr og anden smakte av tran (overstekt). Her har retten blitt dekket med ost og gratinert! Et hav med ost med en ubestemmelig rett under. Retten gikk i søpla og det er surt når den kostet 298,- Jeg turte ikke å spise den. Jeg anbefaler Bamboo sagene som aldri har skuffet med fler.

Dato for besøk: april 2021
2  Takk, SirFartacus
Anmeldt 3. april 2021 via mobile enheter

Asiatisk mat, gratinert i ost! Vi kunne ikke spise den, rett og slett! Vi bestilte via foodora grillet scampi, kamskjell og en indrefilet med and.
Begge rettene kom som ostegratinerte! Kamskjell var overkokte og andekjøttet smakte av tran. Grønnsakene var dvaske!
Men altså... at de kom med tykt lag med ost på!!!!! Har kokken reist på påskeferie og fått en italiener til å ta over?

Vi bestiller mye asiatisk mat, og dette lå i toppsjiktet hva pris angår. Vi måtte kaste maten og frese opp det vi hadde i kjøleskapet!
Styr unna! I alle fall til vi vet at den asiatiske kokken er på plass igjen!

Dato for besøk: april 2021
2  Takk, 194karid

Reisende som så på Far East, så også på

Har du vært i Far East? Del dine erfaringer!