“Dårlig service”
Anmeldelse av Ben Reddik - STENGT

Ben Reddik
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Kaldt i lokalet og servitøren brukte 20 min for å komme med øl. Hadde ikke på tapp, så ble dyr flaskeøl. Ikke noe beklagelse fra servitøren. Gode vegetarretter. Kjøttet vi fikk var tørt. Bør ha mer fokus på service.

1  Takk, studentGhana

Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Lokalet er lite og trangt, og støynivået betydelig. Maten er god, vi spiste stor Meze, og alle rettene var gode. Det er lagt opp til at alle ved bordet skal dele, men rettene kommer ofte med bare to eller tre biter, til tross for at vi var 5, og betalte for 5 store Meze av 395kr. Vi synes det er unødvendig gjerrig, og prisene blir dermed stive. Ellers var servicen mer eller mindre fraværende, vi ble nærmest glemt av servitøren, og måtte fysisk gå bort til servitørene for å bestille og betale.....

2  Takk, veronicao448
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bestilte litt av hvert fra menyen og maten var ok. Blåskjellene og kebab pølsen vær særlig gode. Gjennomsnittlig temperatur var litt lav dessverre (utenom blåskjellene). Litt nedtur med kald pitabrød.
Usikker om det blir flere besøk for meg.

Takk, Menchu1970
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Dro hit m venner etter anbefaling mn dessverre ikke imponert.. Maten er helt ok, lokalet (veldig lyst, ingenting på veggene, ubehagelige stoler & vinglete gamle bord) gjør at helhetsopplevelsen ik er så bra.. Vi prøvde «stor meze» for å smake mest mulig, mange gode grønnsaker mn fisken var tørr & alt for mye stekt, og den oppfatningen var at dette generelt var kjedelig. Dessverre. Vi drar nok ik tilbake.

1  Takk, 469rebekkab
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Flott sted med mye smaker og fin service.
Litt kaldt i lokalene men veldig spennende mat.
Fullt når vi kom, så viktig og bestille bord føre man kommer

Takk, p_l_242

Reisende som så på Ben Reddik, så også på