Vi var en gjeng på fem personer som alle bestilte stor meze (395 kr pr. pers). Utvalget av maten var bra; det var mange vegetarretter, en kjøttrett og blåskjell. Litt rart var det at vi på enkelte av rettene kun fikk tre biter (vi hadde jo tross alt bestilt til fem personer). Hver gjest kunne med fordel fått hver sin bit.
Etter maten bestemte vi oss for å bestille dessert. Servitøren tok opp bestilling på dessert og kaffe. Etter ti minutter kom hun tilbake og sa at vi måtte gå da det skulle komme et annet selskap. De stod allerede i døren, og hun kunne derfor ikke få oss fort nok ut. Bestillingen ble kansellert og vi måtte betale regningen asap. Hele situasjonen var unødvendig og vitnet om manglende kommunikasjon og service.
En annen ting som trekker ned er lokalet. Selv om vi satt helt innerst i lokalet var det så kaldt at flere satt med jakke og skjerf på. Ubehagelige stoler var det også. Stedet kunne med fordel ha vært noe mer hjemmekoselig.
Alt i alt hadde vi en fin matopplevelse. Rettene vi fikk smakte veldig bra. Det er imidlertid flere forhold som kan forbedres, og da tenker jeg spesielt på servicen.