Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, manglende service ”
Anmeldelse av Ben Reddik

Ben Reddik
Vurdert som nr. 624 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng på fem personer som alle bestilte stor meze (395 kr pr. pers). Utvalget av maten var bra; det var mange vegetarretter, en kjøttrett og blåskjell. Litt rart var det at vi på enkelte av rettene kun fikk tre biter (vi hadde jo tross alt bestilt til fem personer). Hver gjest kunne med fordel fått hver sin bit.

Etter maten bestemte vi oss for å bestille dessert. Servitøren tok opp bestilling på dessert og kaffe. Etter ti minutter kom hun tilbake og sa at vi måtte gå da det skulle komme et annet selskap. De stod allerede i døren, og hun kunne derfor ikke få oss fort nok ut. Bestillingen ble kansellert og vi måtte betale regningen asap. Hele situasjonen var unødvendig og vitnet om manglende kommunikasjon og service.

En annen ting som trekker ned er lokalet. Selv om vi satt helt innerst i lokalet var det så kaldt at flere satt med jakke og skjerf på. Ubehagelige stoler var det også. Stedet kunne med fordel ha vært noe mer hjemmekoselig.

Alt i alt hadde vi en fin matopplevelse. Rettene vi fikk smakte veldig bra. Det er imidlertid flere forhold som kan forbedres, og da tenker jeg spesielt på servicen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (85)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 85 anmeldelser

Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Deleretter er ypperlig for fire rundt bordet. Vegetarvennlig, men litt kjøtt for de som vil. Nok mat, god mat, mye smak - lunch og middagssted

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Beak1708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Var her med venner en gang i november og opplevde det som helt ok. Servicen var ganske lunken, overlegen fyr som snakket kun engelsk og ville heller ikke kommunisere på andre språk, selv om han helt klart hadde tydelig brytning til annet morsmål. Noe av magen var ganske god, enkelte retter smakte pyton! Svinepølsene luktet vondt og kebaben var rå inni! Sausen som lå over auberginen var tydelig gammel. Andre av rettene var gode, men det var for lite mat for fire personer, enda vi bestilte tre store menyer + 6 ekstra retter slik at det skulle være mat nok. De rettene vi bestilte ekstra var kjøttretter som likevel ikke fantes på den store menyen.

Andre gangen jeg var der igjen med en ny gjeng var servicen igjen dårlig. En annen servitør, men han kommuniserte betydelig dårligere. Misforstod alt vi ba om og kjørte på med sin greie uten å ta hensyn til våre ønsker. Han var kald og lite hyggelig! Alt var forhåndsplanlagt med epostkorrespondanse, dette hadde de surret bort. Mens etter at vi hadde bestilt noe nytt pga manglet bestilling, kom han tilbake med info om at kjøkkenet allerede hadde laget maten utifrå korrespondansen som var gjort i forkant grunnet spesielle matbehov. Likevel fikk vi kun maten vi bestilte på stedet, ikke det som var avtalt på forhånd.

Da vi fikk regningen hadde de tatt betalt for både og! Både det vi hadde forhåndsbestilt, men ikke fikk, og det vi spiste der og da. Vi prøvde å snakke med han om feilene, men fikk utydelige svar og han klarte ikke å gjøre seg forstått eller å forstå oss.

Lokalet er kaldt og svært støyete. Man lukter svidd etter noen timer der inne pga dårlig ventilasjon. Dette stedet bør gjøre noen betydelige grep for å fremstå bedre etter to forsøk jeg har gitt Ben Reddik.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, SarahJahangiry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Det var travleste middagstid, og tett med bord. Høyt støynivå. Kelneren var høflig og tok seg tid til å gi god info om rettene. Vi valgte å plukke litt fra menyen. Selv om hver rett ikke er så dyr, blir det dyrere enn forventet dersom en skal bli mett. Vi var litt skuffet over maten og mengde mat. Det var helt greit alt sammen, men ikke noen stor matopplevelse. Vi konkluderte med at vi kunne fått mer for pengene et annet sted. Kanskje greit hvis man skal kose seg m litt småmat til god drikke, men som en middag var det for kostbart og litt kjedelig rett og slett. Vi kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 194karid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Maten var god nok, men porsjonene veldig små og dyre.En liten skål med hummus som skulle representere tre porsjoner,(siden vi var tre par som alle bestilte en porsjon hver) kostet 195 kroner. Siden alle porsjonene til selskapet ble slått sammen ble det en del forvirring om hvor mye mat som ville komme til bordet, da vi fikk motstridende beskjeder fra kelner om dette. Vi fikk også beskjed om at de på grunn av plassmangel på bordene ikke kunne servere varme og kalde retter samtidig, noe som var merkelig ettersom vi ikke bestilte så mye og det hadde vært mer en nok plass til den lille tallerkenen med kebab som kom etter alt det andre. Kanskje er jeg pirkete men reagerer også på at de begynner å vaske av bordet mens vi holder på å betale. Hadde tydeligvis dårlig tid. Rett før vi skal gå informerer kelneren oss om at vi trolig hadde fått mer for pengene dersom vi hadde bestilt en ferdig sammensatt meze meny i stedet for å plukke forskjellige retter fra menyen. Den infoen skulle vi gjerne fått da vi kom i stedet for når vi gikk. Så det er kanskje et tips til fremtidige kunder å velge det. Vi vil nok ikke spise her igjen for vår del.

Dato for besøk: november 2018
Takk, HildeGunn85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ben Reddik, så også på

 

Har du vært i Ben Reddik? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din