Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurant”
Anmeldelse av Ben Reddik

Ben Reddik
Vurdert som nr. 592 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Beste maten jeg har smakt på lenge! Koselig restaurant og veldig hyggelig betjening. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Oslo!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Hilde G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 91 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Bra service og nydelig mat.
Vi bestilte litt av hvert og alt smakte godt.
Vi satt ute så vi fikk med oss folkelivet i Markveien

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 259leifh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2020

Verste servicen jeg har opplevd i Oslo. Bitchy, sure og late servitører. Du føler du er til bry når du ber om vann. Dette stedet pleide å være fantastisk, men ikke nå lenger dessverre.

Mat holder fortsatt godt nivå, men det hjelper ikke.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Marte1337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Jeg hadde hørt mye positivt om restauranten, og kom med høye forventninger. Disse ble dessverre ikke møtt.

Servitørene var korte og avvisende da vi spurte om bord, og det endte nesten med at vi ikke fikk bord selv om det var ledig. Deretter var de lite hyggelige og serviceinnstilte, og vi fikk ikke presentert rettene. Maten var god, men oppskrytt og overpriset. Den libanesiske vinen var imidlertid utmerket.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, iiingvild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Hadde høye forventninger da jeg hadde sett mye om restauranten på instagram og fått den anbefalt av venner. Ok mat, men overpriset.
Veldig dårlig sørvis. Jentene som jobbet der virket veldig brydd og der var mye himling med øyner og annet kroppsspråk som ga inntrykk av de gjorde oss en kjempe tjeneste ved å gjøre jobben. Dette trakk ned opplevelsen ytterligere. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, nora_exploradora
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ben Reddik, så også på

 

Har du vært i Ben Reddik? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.