“ELENDIG service! ”

Cafe Skansen
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi gikk dit på en fredag. Kanskje litt over halvfullt. Fikk enkelt bord, men så var det slutt på service. Ingen kom med meny, ingen kom til bordet. Kun etter flere forsøk dukket en mutt servitrise opp. Når vi spurte etter hva «husets vin» var, hentet hun meny og slapp den på bordet og forsvant. Kom ikke tilbake.
Vi ventet 5m til, før vi gikk til Celsius og fikk service på sekunder!
Så styr unna Cafe Skansen!

1  Takk, IvarM787
HeleneSvensen, Daglig leder på Cafe Skansen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Ivar
Dette var veldig trist lesing; beklager så mye at dere fikk en slik opplevelse hos oss.

Team Skansen

Anmeldt 8. juli 2020

Var der med to av mine medarbeidere. Alle spiste kyllinglår. Nydelig mat. Veldig god saus, og grønnsakene var perfekt tilberedt. desserten var også god. Servicen var rask, hyggelig og effektiv.

1  Takk, scheihansen

Hei Jens
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!!

Team Skansen

Anmeldt 7. juli 2020

Har besøkt stedet både sommer og vinter, like bra hver gang. Nå dro vi rett etter jobb for å nyte sol og varme og uteservering. Her er det sol til langt på kveld. Litt kø for å få bord, men det var verd å vente i 10 minutter. Vinkartet er ikke stort men prisene er fornuftige. Hadde kanskje ønsket enda flere og enda bedre viner å velge mellom. Denne gangen hadde vi blåskjell, de var helt på det jevne denne gangen, har fått de bedre tidligere men nå var det så mange mennesker her at det var godt gjort å kunne servere så mange. Vi kommer garantert tilbake. Dette har blitt vårt "stam-sted" etter jobb når det er sol og fint vær.

1  Takk, Bunny-and-Clyde
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte blåskjell. Halvlunkne og små blåskjell, men helt ok smak. Partner bestilte reker. Små og ikke spesielt lekkert dandert, men igjen, helt ok. Alt mangler liksom det lille ekstra her, fra service til mat. Servitøren hostet også åpenlyst inne i lokalet. Dårlig stil i disse tider.

2  Takk, daniear
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Vi var her en varm sommerdag i juni. Betjeningen var tydelig underbemannet, noe som naturlig gikk utover humør og service. Vi bestilte blåskjell. Maten kom etter kort tid, men var tydelig forberedt i forkant, da de var tydelig overkokte og derav også veldig smakløse.

2  Takk, SiljeK

Reisende som så på Cafe Skansen, så også på

Har du vært i Cafe Skansen? Del dine erfaringer!