Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sur og ufin betjening”
Anmeldelse av Cafe Skansen

Cafe Skansen
Vurdert som nr. 107 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 30
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. august 2021

Jeg og min mann ferierer i Oslo og i dag kom vi i skade for å gå inn feil vei til bordene på Cafe Skansen ved festningen. Det var mange ledige bord og vi scannet kodebrikke for å bestille oss et glass vin og noe ost og spekwmat. Etter en stund kom det en servitør bort til oss og begynte å skjelle oss ut på svensk. Hørtes ut som hun kom fra sør-Sverige. Det er greit at vi tydeligvis brøt noen regler ved å gå inn en annen vei enn hovedinngangen, men det må kunne gå an å gjøre oss oppmerksomme på dette uten å kjefte og skjelle oss ut. Det endte med at vi dro fra stedet. Makan til ufin behandling har jeg ikke vært borte i.

Sendt fra min iPhone

Dato for besøk: august 2021
Takk, Trine T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (780)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 780 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Bestilte «dagens fangst», smørflyndre. Veldig lite fisk, mye poteter og 2 asparges. Når jeg betaler over kr 300 og bestiller en hovedrett forventer jeg noe mer fisk på tallerkenen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ole71gjerdrum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Kona og jeg var en tur i Oslo denne uken, og solen stekte herlig.
Derfor tenkte vi at vi skulle finne en uterestaurant og slappe av med en lunsj og litt drikke. Valget falt på Cafe Skansen siden vi kom fra Akershus festning og det så koselig ut.
Vi ventet ved skiltet hvor det sto "Vent på hovmester for bordplassering".
Og vi ventet og vi ventet. Det var på slutten av lunsjen så mange av bordene sto tomme og servitører gikk forbi oss gang på gang uten at noen henvendte seg til oss.
Etter fem minutter ga vi opp da ingen kom bort til oss og vi følte oss totalt oversett.
Det er nok at alternativer i området, så da gikk vi dit isteden.
Elendig service vil jeg nok kalle det, kan ikke si noe om maten da vi ikke kom så langt.

Dato for besøk: august 2021
    • Service
Takk, Jan G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Med sensommersol over Festningen valgte tre unge middelaldrende damer å sitte ute selv om vi hadde bestilt inne. En sprudlende mannlig servitør kom raskt med våre etterlengtede hvitvinsglass og anbefalte dagens fangst. Torsken var perfekt med enkelt og veldig godt tilbehør, samt en fantastisk velsmakende saus. Etter en liten spisepause gikk vi for rabarbrapiker til dessert. Veldig godt! Påfyll på kaffen av og med den tidligere omtalte servitøren gjorde måltidet til en sekser på terningen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 214cathrineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Var innom for å ta noe å drikke, og ønsket noe lett å spise. Ølen smakte som den skulle, men fatet med ost og spekemat var absolutt ikke noe å skryte av. Til tross for at det var lite mat spiste vi ikke opp. Spesielt salamien var fæl.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, olejohanp2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Skansen, så også på

 

Har du vært i Cafe Skansen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.