Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk bra”

Ruffino Ristorante Italiano
Vurdert som nr. 9 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Kjempemessig, ytterlig mat og ikke minst serviceminded ansatte sterkt å anbefale koselig og sjarmerende lokale sentral plassert i Oslo

Dato for besøk: februar 2019
Takk, STIG-ARNE O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 139)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

117121 av 2 139 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Har vært på Ruffino flere ganger, både med mannen, familien og venner. Blir alltid like hyggelig tatt i mot, maten har vært helt nydelig hver eneste gang, og kelnere/sommelierer har ordentlig god kunnskap om både mat og vin. Ruffino er og blir min favoritt blant italienske restauranter i Oslo!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Annelisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Dette var en dårlig erfaring, dessverre. Brucetta til forrett var greit nok, litt lite og ingen ting å anbefale. Pastarettene var snaue mht mengde, og lite å anbefale. Andebryst var smakløst og dyrt, relativt mørt men litt seigt. Sjokoladefondant til dessert var greit nok. Pastarettene ble servert kalde, og ble sendt ut igjen. Fikk ny servering, men det var sikkert samme porsjon oppvarmet på nytt..men vet ikke dette sikkert. Tok seg godt betalt for vann på flaske, noe som i Norge kan serveres rett fra springen. Ikke spesielt god service, og altfor dyrt i forhold til kvaliteten. Kan ikke anbefale dette stedet.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, knvat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat. Har feriert i Italia hvert år i over 10 år og har vært på mange fantastiske restauranter. Ruffino matcher de aller beste
Alt vi spiste var fantastisk: blåskjell, tortellini, risotto, sjokoladefondant med vaniljeis ( hjemmelaget❤️).

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Helen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Vi var to stykker innom for en rask middag før kino, og fikk en kjempehyggelig opplevelse som gjør at vi absolutt kan tenke oss tilbake. Etter gode råd og anbefalinger fra vår trivelige kelner gikk vi for to pastaretter: en nydelig lett saus over husets hjemmelagde pasta med perfekt tilberedte scampi, og en utrolig dyp og fyldig smakende ravioli med trøfler. Kelneren vår hadde inngående kjennskap til menyen, og ga veldig gode råd om drikke som passet utmerket til maten. Hun nølte heller ikke med å tilby ekstra god service selv om vi bare var innom for et lite måltid: vi følte oss veldig godt tatt imot. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, museumgoer905
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

 

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din