Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enda en god Ruffino opplevelse”

Ruffino Ristorante Italiano
Vurdert som nr. 9 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. juli 2020

Denne gangen bestilte vi bord for 3, og ble som vanlig godt tatt i mot og fikk plass i hjørnet til venstre for inngangen. Kanskje favorittbordet. Straks var den hyggelige servitøren på plass, og stemningen var god fra første stund. Vi var alle 3 svært fornøyd med maten, og ikke minst vinen. Selv om vi har vært her mange ganger før, så blir det garantert ikke siste gang. Fint å se at smitteverntiltakene var tatt veldig seriøst.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Svein B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 168)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6670 av 2 168 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Utmerket sted - en av de bedre vi har besøkt i Oslo. Vi var 4 personer og valgte en svært smakfull 3-retters med utmerket anbefaling av vin.
Restauranten har et svært godt utvalg av utmerkede Italienske viner.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, tlindstr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nok en gang, Ruffino skuffer aldri.
Vi var 4 personer med litt forskjellig mat. Alle like fornøyde. Ikke noe å lure på , vi kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig bra mat/super service og mye god vin på kartet.
Maten er billig forhold til kvalitet og ikke minst mye annet i Oslo. Anbefales meget sterkt et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, andersmina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Vi feiret bryllupsdagen vår her, og er veldig fornøyde. Veldig god mat, der spesielt pastaen med villsvin og retten med trøffel ravioli utmerket seg. Servicen var meget bra. Kelneren lyttet tydelig til våre preferanser, og tilrettela deretter måltidet på en fin måte. Den anbefalte vinen fra Marche passet også perfekt til rettene.

Vi er veldig glad i Italiensk mat, og har prøvd de fleste restaurantene med dette temaet i Oslo. Ruffino er etter vår mening den beste italienske restauranten i Oslo.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, jano238
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

 

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din