Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italia i Oslo. Topp service,”

Ruffino Ristorante Italiano
Vurdert som nr. 10 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Italia i Oslo. Topp service, meget god mat og ikke minst rødvin på topp. Vi storkoste oss og vil tilbake.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 725dagk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6569 av 2 175 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hele familien fikk mat som falt i smak, og betjeningen var hjelpsom og oppmerksom. Gode rutiner som ivaretok smittevernreglene.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, BislettBeboer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Vårt første besøk, men det blir helt sikkert flere! Så vennlig personale, effektiv og oppmerksom service hele tida og veldig god mat frister definitivt til gjentakelse.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 870hildeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig service, utmerket mat og alt i alt en nydelig opplevelse! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, anjawL5825AN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Denne gangen bestilte vi bord for 3, og ble som vanlig godt tatt i mot og fikk plass i hjørnet til venstre for inngangen. Kanskje favorittbordet. Straks var den hyggelige servitøren på plass, og stemningen var god fra første stund. Vi var alle 3 svært fornøyd med maten, og ikke minst vinen. Selv om vi har vært her mange ganger før, så blir det garantert ikke siste gang. Fint å se at smitteverntiltakene var tatt veldig seriøst.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Svein B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

 

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din