Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat og smittevern av høy kvalitet”

Ruffino Ristorante Italiano
Vurdert som nr. 10 av 1 539 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

En av byens beste italienske restauranter. Meget sentralt beliggende, hyggelig betjening og utmerket mat. Koronarestriksjonene overholdes med god avstand mellom gjestene og vennlig påminnelse om håndhygiene.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 175)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6165 av 2 175 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Dette stedet anbefales på det varmeste!! Prøv forretten med spekeskinke,oster og bruschetta. Jeg elsket også trøffelraviolien, pastaen med villsvin var ganske skuffende (kjedelig smak,tørt kjøtt). Ellers en super opplevelse. Serviceminded, og rolig/hjemmekoselig stemning

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 401ingrids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Vi har tidligere vurdert å gå på Ruffino, og nå ble det en anledning. Restauranten ligger sentralt i Oslo, som en av de nærmeste naboene til Slottet. Restauranten har ingen uteservering, og stilen inne er litt dempet og enkel. Hvite duker og lys, men ikke noe prangende.

Vi ble tatt godt i mot, og fikk bord rett ved baren. Tror den andre delen er litt hyggeligere. Men vi kunne i det minste bivåne hektisk aktivitet hos personalet. Restauranten var fylt opp, og servicen var god. Hyggelige og informative servitører.

Vi hadde veldig store forventninger til maten, da stedet er familiedrevet og har fått så gode skussmål. Vi startet med en caprese og ovnspanert kamskjell. Capresen var god, med passelig mengde olje, mens mannen min syntes kamskjellretten var litt skuffende. Til hovedrett valgte han Mezzelune med kjøtt, en rett som virkelig falt i smak. Jeg tok okse indrefilet med gorgonzolasaus. Kjøttet og sausen var god, men den traff allikevel ikke helt. Til dessert tok jeg tiramisu med cappuccino, og både kaffen og desserten var nydelig.

Prisnivået er moderat, og man får mye for pengene. Ønsker man en god vin til er utvalget stort. Vi var godt fornøyde, men følte at det manglet litt for å få toppkarakter.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Nok et fortreffelig måltid i Oslo mest autentiske italienske restaurant. Ypperlig mat og meget hyggelig og effektiv servering.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, IngeS70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Italia i Oslo. Topp service, meget god mat og ikke minst rødvin på topp. Vi storkoste oss og vil tilbake.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 725dagk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

 

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din