Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastico🥰”

Ruffino Ristorante Italiano
Vurdert som nr. 11 av 1 572 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 2. oktober 2021

Helt magisk, maten, vinen, servicen var helt vidunderlig. Litt støy i lokalet, men det gir enda mer italiensk følelse. Anbefaler alle å ta en tur til Ruffino

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Stagerup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 299)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

108112 av 2 299 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2021 via mobile enheter

Riffino leverer til topp karakter. Det er bare en nytelse å spise her. Nærmere Italia kommer en ikke.Kommer snart tilbake.

Dato for besøk: september 2021
Takk, justvik2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2021

Etter et besøk på ChatNoir skulle vi avslutte bursdagsfeiringen her. Vi var utrulig spente. Vi kom inn i en sjarmerende, litt rustikk restaurant, med hvite duker og hyggelig betjening. Maten var upåklagelig, og vinen fantastisk. Hit skal vi flere ganger!!

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 686tines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Vi hadde i lang tid sett fram til å spise på dette stedet. Endelig var anledningen der Forventningene var enorme etter gode anmeldelser, og vi elsker italiensk mat. Skuffelsen ble enorm, forventningene ble på ingen måte innfridd. Servicen var under pari fra en stakkars servitør som var stresset og overarbeidet. Maten var også gjennomsnittlig, og langt fra våre forventninger. Hen hang toeren i lufta. I tillegg så et støyende lokale med, etter min mening, negativ energi.
Konklusjonen er at dette holder ikke sjarmløst og for lav kvalitet på maten.

Dato for besøk: september 2021
Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Nydelig italiensk mat i en hyggelig atmosfære og med god service. Kan man egentlig ønske mer?
Godt utvalg av vin og uforglemmelige pastaretter.

Dato for besøk: september 2021
Takk, huldat2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

 

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.