“En meget hyggelig opplevelse”

Ruffino Ristorante Italiano
Kjøkken: Italiensk
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

God mat, perfekt tilberedt og upåklagelig service👍 servitøren var hele tiden oppmerksom på bordet vårt og tror ikke vi skjenket vin en eneste gang selv.
Absolutt å anbefale👍

1  Takk, Daniel M

Anmeldt 30. juni 2022

Hadde gledet oss i lang tid til å spise her, men det var en skuffende opplevelse. Pastaen var totalt uten smak, kjøttet i den (aner ikke hva det skulle være) var seigt og trevlete. Gorgonzola sausen som fulgte biffen smakte ikke annet enn vanlig hvit saus og potetstappa var saltet til det dødelige. Panacottaen smakte eggehvite med gelatin i (altså ingenting) så nei dette er ikke verdt pengene overhodet. Hjelper ikke med en arrogant og totalt uinteressert servitør heller. Dette var første og siste gang for vår del.

Takk, 935meretee
Anmeldt 27. juni 2022

Nydelig mat og vin. Det var mye folk da vi var der og vi måtte vente en god stund på maten men hadde en god opplevelse likevel. Vi skal absolutt tilbake!

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Liv H
Anmeldt 25. juni 2022

Her får du alt: nydelig mat, hyggelig lokale og topp service. Dette var andre gangen jeg var her. Kan virkelig anbefale om du er ute etter autentisk italiensk mat.

Takk, annickenj2022
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Den beste italienske maten i landet. Helt fantastisk service og autentisk italiensk mat.
Nydelig mat og gode anbefalinger både på mat og vin. Vi kommer garantert tilbake. Takk for maten.

Takk, eirkar80

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!