“Flott italiensk restaurant med nydelig mat”

Ruffino Ristorante Italiano
Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 22. juni 2023

Nydelig italiensk mat i flott omgivelse.
Litt støyende da det er dårlig akustikk samt at nabobordet vårt begynte å bli ganske høyrøstet etterhvert.
Travel kelner

Takk, Elisabeth M

Anmeldt 18. juni 2023

Nydelig pasta, carpaccio og dessert - vin - lokalet. Servitøren var helt fantastisk og beliggenheten også. Opplevelse av å være Italia.

Takk, Kari R
Anmeldt 14. juni 2023 via mobile enheter

Italiensk så til de grader. Stedets interiør, servitørene, menyen, smake ne, stemningen. Byens triveligste spisested? Så autentisk at vi lurte på om vi var i Italia.

Takk, Adventures67
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Vi hadde en meny bestående av tre retter med vin. Vi ble tatt i mot på en hyggelig måte og fikk et koselig vindusbord. Vi smakte på flere ting på menyen og maten var helt fantastisk! Alt smakte nydelig, og for noen dufter! Vi kommer garantert til å spise her igjen

Takk, turidv2016
Anmeldt 5. juni 2023

Helt nydelig, autentisk sted - med utsøkt, smakfull mat. Vin-anbefalingene var også midt i blinken. Kvelden ble helt topp!
ANBEFALES!

Takk, Iris Therese A

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!