“Svært god service! ”

Kjøkken: Italiensk
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 2. november 2023

Maten var god og atmosfæren hyggelig. Servicen var upåkagelig!
Raviolien var av ypperste kvalitet, mens jeg nok kunne ha ønsket meg en litt mer intens smaksopplevelse fra Pappardelle med lam ragu.

Totalt sett en veldig god italiensk matopplevelse i Oslo, selv om det mangler litt for å komme helt opp til 5/5.

Takk, MagnusHaakons1

Anmeldt 29. oktober 2023

Veldig god mat. Svært hyggelig servitør. Lite venting, rask levering av forrett, hovedrett og dessert

Takk, Anders J
Anmeldt 28. oktober 2023 via mobile enheter

Hyggelig og flink betjening. Maten er vel verdt et besøk. Vinkartet er upåklagelig!
Den anbefalte vinen var perfekt. Kan med trygghet anbefales.

Takk, 560ranveigs
Anmeldt 22. oktober 2023 via mobile enheter

Fantastisk service, fantastisk god mat og vin! Vi kommer tilbake igjen og igjen. Vi spiste både pasta, fisk og kjøtt. Vi elsker å spise på denne restauranten!

Takk, CGH1708
Anmeldt 30. september 2023

Anbefales på det varmeste! Hyggelig, oppmerksomt og servicevennlig personale(takk Roberto). God mat og god stemning❤️Autentisk italiensk mat, gratis is til «bursdagsmannen» og til og med rosen på bordet var ekte! Vårt første besøk, men vi kommer gjerne tilbake! Takk for oss❤️

Dato for besøk: september 2023
Takk, Gry K

Reisende som så på Ruffino Ristorante Italiano, så også på

Har du vært i Ruffino Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!