Først siden det er så mange kommentarer om lite vin per servering med vinpakken. Jeg er ikke enig, det var perfekt mengde vin.
En skal tross alt spise 6 retter, og prisen er ikke høy eller porsjonene små i forhold til andre sammenlignbare alternative restauranter. De fleste glassene var store, og da ser en passe mengde vin lite ut.
Mat og vin var perfekt balansert/forsterket, bortsett fra rødvinen til hovedretten. Det var litt for mye tanniner ift hovedretten på den vegetariske 6 retter.
Maten var fantastisk, og gøy å kunne få et så godt vegetarisk alternativ i Oslo.
Porsjonene med mat var også perfekte, det er sjelden vi ikke lar noe mat stå igjen etter en 6+ retters, men vi var gode og mette da vi gikk.
Noen små minus ved støynivået, og at ingen spurte om de skulle ta glasset med rødvinen som ikke ble drukket helt opp. Når et glass settes bort på kanten av bordet, er det fordi en ikke har tenkt å drikke det :-). Rødvinen passet definitivt ikke til desserten eller til kaffen, så hvorfor la det stå?
Det er også første restaurant i denne klassen vi har vært på som ikke serverer en god espresso. Filterkaffen var god den, men har ikke samme effekt som avslutning som er perfekt espresso.