Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Destinia.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (194)
Filtrer anmeldelser
194 resultater
Vurdering fra reisende
51
81
47
11
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
81
47
11
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 194 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Å kommentere på trip Advisor er ikke min sterkeste side!

Verdandi er et koselig, stortlite Hotel med en helt egen smak og stil, jeg liker det! Personalet er det ingenting å klage på og maten, fortreffelig ☺️

Jeg som bor ofte på Hotel trenger ikke store greiene, jeg trenger det enkelt, gode å hjemmekoselige, med litt dryss på toppen.

Det klarer Hotel Verdandi veldig godt!

Kommer gjerne igjen, til mitt andre «hjem» ❤️

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, A5108HYalexanders
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Discover820310, Daglig leder på Hotel Verdandi Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Kjære A5108HYalexanders,
tusen takk for at du har tatt deg tid til å komme med en så detaljert og rosende tilbakemelding, det betyr mye for oss!
Vi er svært glade for å se at vårt produkt faller i smak, og vi håper du snart sjekker inn igjen på ditt "andre hjem".

Med varm hilsen,
Ronny Wilhelm
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Et flunke nytt hotell svært sentralt i Oslo skulle være et sikkerstikk, men jeg sitter igjen med blandede følelser. Jeg ser jo at det å lage hotell i et gammelt bygg ikke alltid er helt lett, noe som først og fremst går ut over planløsningen. Nå hadde jeg valgt et "billig" rom, så jeg forventet selvsagt ikke det helt store, men likevel var rommet helt på grensen av det som akseptabelt. Minimalt møblert,- ikke en gang en liten pult eller en stol å sitte i, eller et skap å henge klær i.

Største skuffelsen var likevel frokosten som foregikk i en "restaurant" rett over gata. Er ingen tilhenger av de store, gedigne og overfylte frokostbufféer, slett ikke, men dette var faktisk stusselige greier. Slike frokostbord er jeg vant med på små hoteller og overnattingssteder i de ytterste utkanter, men til å være Oslo sentrum var dette for dårlig.

Min opplevelse var at hotellet var helt ok hvis man bare skal sove der og ikke annet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, SA_Travel_MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Discover820310, Daglig leder på Hotel Verdandi Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Kjære SA_Travel_Mn,
tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en så fyldig tilbakemelding på ditt opphold her hos oss på Hotel Verdandi Oslo.
Det er selvsagt trist å se at vårt produkt beklageligvis ikke falt helt i smak hos deg. Våre comfort standard rom er som du selv sier relativt små, de er ca 10m2 og er vel beskrevet i alle bookingkanaler. Vi har lagt vekt på at selv våre comfortrom skal inneholde samme standard og tilbud som våre litt mer oppgraderte rom. Det en garderobeløsning med hyller samt et lite skrivebord. Jeg er litt usikker på hvilket rom du kan ha bodd på dersom du har opplevd disse møblene som manglende.

Vi er klar over at vårt valg ved å legge frokosten til vår restaurant på andre siden av gaten, er noe som kanskje ikke appelerer til alle kundegrupper. Vi har derfor lagt veldig vekt på at våre lokaler i Restaurant Foodie skal fremstå som innbydende, og at vår frokost skal holde samme kvalitet som øvrige hoteller i tilsvarende klasse som vårt. Jeg kan ikke annet enn å beklage at vår frokost og lokaler ikke falt i smak hos deg. Når dette er sagt, håper jeg du fikk en god natts søvn, og at du fant produkter på vår frokostbuffet som ga deg en god start på dagen.

Ta gjerne en titt på våre hjemmesider for mer informasjon om våre øvrige rom, jeg er helt sikker på at du vil finne noe som passer mer til ditt behov og forventninger om du neste gang velger en av de øvrige romtypene våre.

Ha en riktig fin dag videre, og velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Ronny Wilhelm
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

3 netter på stort fint familierom. Nytt, Rent og fint.
Hyggelig betjening som hjalp oss å tørke klær i tørketrommel. Takk
Veldig sentralt og bra. Mye støy på kveld/ natt fra utesteder rundt
Frokost i nabobygg var enkel og grei. Fult og lite plass. Manglet frukt, EGG og BACON.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lill-Iren R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Discover820310, Daglig leder på Hotel Verdandi Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

kjære lellyroest,
tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en så fyldig og fin tilbakemelding på ditt opphold her hos oss på Hotel Verdandi Oslo.
Det gleder med å se at produktet vårt falt i smak, og det gleder meg å se at våre ansatte gjorde et bra inntrykk på deg.
Jeg kan ikke annet enn å beklage at var litt støy fra utestedene i nærområdet, vi har god dialog med våre naboer, og lover å ta dine tilbakemeldinger rundt dette videre.

Vi ønsker deg en riktig fin dag videre,og velkommen tilbake til oss.
Ronny Wilhelm
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Hadde 2 overnattinger. Hyggelig betjening og god service. Hotellet ligger veldig sentralt til med kort avstand til metro og det meste. Rommet var lite, men stort nok. Badet var også flott. Rent og fint, god seng. Frokosten hadde greit utvalg, god mat og vennlig betjening. Eneste minus var at man måtte over gaten for å spise frokost, men kort avstand og fint spiselokale. Vi kommer gjerne tilbake hit

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Frode S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Discover820310, Daglig leder på Hotel Verdandi Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018

Kjære, Frode S.
Tusen takk for fin og fyldig tilbakemelding på ditt opphold her hos oss på Hotel Verdandi Oslo.
Det gleder oss stort å se at hotellet falt i smak, og vi håper du snart kommer tilbake.
Jeg håper selve frokosten og standarden på denne veide opp mot den korte spaserturen mellom hotellet vårt og restauranten.

Ha en riktig fin helg!
Ronny Wilhelm
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Hotellet er nytt og så vidt jeg vet er ikke en del av en stor hotellkjede. Det betyr at konseptet virket litt annerledes enn andre hoteller, særlig når det gjelder dekorasjon, tjenester, osv. Alt i alt er hotellet ganske bra for prisklassen. Rom var små, særlig for et dobbeltrom, men helt Ok. Gjerne litt spartansk hvis man ser bort fra veggdekorasjon. Frokost serveres på en restaurant på andre siden av gate, men turen er verdt det da frokosten var god og variert.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, galoibergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Discover820310, Daglig leder på Hotel Verdandi Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Kjære Galoibergen,
takk for at du har tatt deg tid til å gi en så fin og detaljert tilbakemelding på ditt opphold her ved Hotel Verdandi Oslo.
Det gleder meg å se at hotellet falt i smak. Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen om ikke lenge.

Ha en riktig fin kveld.
Hilsen Ronny Wilhelm
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser