Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Oslo
Publiser
Innboks
Søk

“Smakte godt, virket "ekte"”
Anmeldelse av Det Indonesiske Kjøkken

Det Indonesiske Kjøkken
Bestill på internett
Vurdert som nr. 583 av 1 840 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 8 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2019

BELIGGENHET: I Storgata rett ved siden av McDonalds og på hjørnet av Strøget-passasjen. Noe slitte lokaler og litt mørkt (ikke så mye dagslys).
MAT: Veldig bra, virket "ekte" indonesisk og hjemmelaget. Helt greie priser og normalt bra service.
ANNET: Minimalt utvalg av salater. Helt ok for meg, og salater får man jo overalt ellers. Men de serverer selvfølgelig grønnsaker.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Turistsjef-Johansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 10 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2019

veldig god autentisk mat og fantastisk betjening! Lokalene er minimale og slitte, men er helt iht de stedene jeg var i Indonesia. maten var sterk, men ikke for sterk, mange deilige smaker.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, out_travelling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Eg spiste bare ein lett lunsj der, med maiskaker, ris og te, men eg gleder meg til å komme tilbake og prøve noko større. For maten var svært god, beteninga var hyggeleg og atmosfæren deilig avslappa.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TrondS456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat med autentisk hjemmelagede sauser. Nudlene er de beste jeg har smakt og tar turen igjen:)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, LudocicSn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Rimelig indonesisk mat. Smaken var indonesisk. Godt krydret, men ikke sterkt.Lite lokale, men ok å sitte der. Sentral plassering i Storgata.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 428olavv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det Indonesiske Kjøkken, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Det Indonesiske Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din