“Stemningsfullt og Corona seriøst ”
Anmeldelse av Ringnes brygghus

Ringnes brygghus
Vurdert som nr. 507 av 2 121 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 735 - kr 1 438
Beskrivelse: Ringnes Brygghus er et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. Vi har tatt som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her serverer vi både nyutviklede øl fra vårt nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Dette er blitt vårt "stamsted" når vi besøker hovedstaden. Siden sist har de begynt å servere pizza, og hvilken pizza! Vi hadde hele hoggen og surferen, begge utsøkte, men liker du pizzaen litt spicy så kan hele hoggen anbefales. Staben her er særdeles kompetente i forhold til øl, i tillegg tar de Corona forskriftene på alvor. Vi hadde en fantastisk fin lørdag med lave skuldre, god mat og drikke og topp service. Fikk for første gang oppleve live lørdagsjazz som står fast på programmet hver lørdag mellom tre og fem. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, meretek_13

Anmeldt 16. desember 2019

ramla innom på måfå, sikkert passert her 100 ganger uten å ha reflektert over at det var ett serveringssted her. fant frem til slutt og gikk inn og opp.
menyen var spennende med sesong variasjoner gikk for en liten full planke med øl

maten kom med skikkelig god innføring i historien rundt norsk øl, Ringnes, hvordan de forskjellige øl-smakene ble til ............... maten smakte fortreffelig, det kom mye folk inn etterhvert, levende musikk, jazz ble det også etter hvert, anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Berg F
Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Koselig sted med sjel og sjarm. Godt øl. Serverer smørbrød. Passe høy musikk, slik at man kan prate sammen.

Dato for besøk: november 2019
Takk, tommyf895
Anmeldt 22. juli 2019

Ringnes brygghus er et spennende vakkert sted som gir mye tilbake. Det er mange spennende øl merker fra både nytt og gammel merke. Vi fikk smake på nye typer øl som hadde en fyldig rundt smak. Vi likte bygget veldig godt

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Bernard N
Tour13534391844, Bryggmester på Ringnes brygghus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2020

Hei Bernard N.

Takk for en hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at ølet falt i smak :)

Mvh.
ØL - Bryggmester

Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Dette er blitt vårt favorittsted i Oslo. Atmosfæren, interiøret, kunnskapsrike og hyggelige ansatte, godt øl og god mat gjør dette til en hyggelig opplevelse hver gang

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, meretek_13

Reisende som så på Ringnes brygghus, så også på

Har du vært i Ringnes brygghus? Del dine erfaringer!