Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og ujålete”

Døgnvill Burger Bjørvika
Vurdert som nr. 202 av 1 540 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 18 - USD 48
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Døgnvill Bjørvika er den siste i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter. Den ligger plassert rett ved Oslo S, bak Operaen, og spesialiserer seg på å servere høykvalitetsburgere i en klassisk restaurant-setting. Hos Døgnvill er det spesielt fokus på overlegen service, mat laget på de beste råvarer og en lun og deilig atmosfære.
Anmeldt 30. august 2020

Lyst, pent og hyggelig sted, kanskje litt sterilt – ikke et særpreget miljø eller stil. Selv om det var halvfullt, tok det litt tid før man ble anvist bord. Servitørene var gjennomsnittlig hyggelige og oppmerksomme, 3 forskjellige personer betjente bordet vårt i løpet av et enkelt måltid med burgere. Maten møtte forventningene og prisen var som forventet på et slikt sted med tanke på beliggenhet. Mange muligheter både inne og ute, kommer an på hva man foretrekker.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sunshine21436576241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Markedsføring på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2020

Tusen takk for besøket og tilbakemelding i etterkant! Kjekt å høre at maten møtte forventningene :) Vi tar til oss punktene hvor vi kan forbedre oss, tusen takk! Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 68 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hadde veldig lyst på burger en kveld vi var i Oslo og sjekket tripadvisor for tips. Endte opp her da det var litt utenom turistgryta, men i nærheten av hotellet. Med covid restriksjoner fikk vi et bord med god avstand til andre kunder. Både service og burger var meget bra. Det er slik en burger skal smake, så her skal jeg tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, frewar92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tarje H, Eier på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Så hyggelig å høre, tusen takk. Mvh Tarje

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Jeg elsker deres ostekake og kaffe. Burgere og alt annet er også veldig gode. Alltid topp service og god mat. Uansett om det er på Aker Brygge, Bjørvika eller Vulkan får du fantastisk service og topp kvalitet på mat. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Solaskinner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tarje H, Eier på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Så hyggelig å høre! Ostekaken vår er vi veldig stolte av så det var ekstra trivelig å høre. Jeg skal ta det videre til Panos (kokk) Mvh Tarje

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2020 via mobile enheter

Post Corona - herlig hamburgere!!

Samfunnet er i ferd med å åpne, kom dere ut på restaurant!! Meget tøff bransje for tiden. Rett og slett nydelige hamburgere som smakte ekstra i disse tider. Vi har smakt mange hamburgere i inn og utland. Disse var saftige, smaksrike, god kvalitet, value for money. Søt service og fokus på smittevern. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, 1bentel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Markedsføring på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2020

Hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding, Bente! Kjekt å høre at burgerne falt i smak :)

Hilsen Kristine i Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

I Døgnvills romslige og moderne lokaler i Bjørvika får du meget god og hyggelig service av personalet. Hamburgeren vi spiste var meget smakfull og ikke overlesset med tilbehør som man ikke trenger. Egen skål med fries, som kanskje var vel mye saltet. En god burgeropplevelse.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Marketing på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Hjertelig takk for besøket og for så hyggelig tilbakemelding i etterkant, E H Claus! Kjekt å høre at besøket sto til forventningene :) Vi tar til oss kommentaren om fries. Velkommen tilbake!

Hilsen Kristine i Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Døgnvill Burger Bjørvika, så også på

 

Har du vært i Døgnvill Burger Bjørvika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din