“Bra burger”

Døgnvill Burger Bjørvika
Vurdert som nr. 151 av 2 115 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Døgnvill Bjørvika er den siste i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter. Den ligger plassert rett ved Oslo S, bak Operaen, og spesialiserer seg på å servere høykvalitetsburgere i en klassisk restaurant-setting. Hos Døgnvill er det spesielt fokus på overlegen service, mat laget på de beste råvarer og en lun og deilig atmosfære.
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

God burger, hyggelige ansatte , go opplevelse, bra bar/ventelokale mye god øl, anbefales vis du liker god saftig burger

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Raymond S
Tarje Haakstad, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2023

Så hyggelig å lese Raymond - tusen takk skal dere ha for besøket og hjertelig velkommen tilbake! 😃

Anmeldt 30. april 2023

Vi var 3 venninner som spiste forskjellige burgere og fries på en fredag kveld. Maten var god, men det var servicen som gjorde hele kvelden ekstra bra! Servitøren var rett og slett utrolig god i jobben sin. Hun var tilbakelent og personlig i måten hun snakket til oss på, samtidig som hun var god på å se når vi kanskje ville ha noe mer eller trengte anbefalinger. Jeg ville kommet tilbake selv hvis de beste burgerne var tatt vekk fra menyen!

Dato for besøk: april 2023
Takk, JCE02
Tarje Haakstad, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2023

Tusen takk! Slike tilbakemeldinger betyr veldig mye for oss! Gleder oss til å se dere igjen! 😃

Anmeldt 18. april 2023 via mobile enheter

Dette var triste saker. Har spist mye burger før
Men dette var det tørreste jeg har vært borti. Hadde det vært bare en som var tørr så ok.. men alle våre var tørre. Det positive var at Pepsi Max’ en var kald. Det finnes mange mye bedre alternativet minutter unna dette stedet.

Dato for besøk: april 2023
Takk, ronnya557
Tarje Haakstad, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2023

Hei, dette var virkelig ikke noe bra å høre! Her må vi ha bommet grovt og det er vi veldig lei oss for! Har du en mulighet til å sende meg en mail på tarje@dognvillburger.no med dag og tid dere var hos oss så skal vi gjøre det vi kan for å rette det opp og sørge for at noe lignende ikke skjer igjen!

Anmeldt 22. mars 2023 via mobile enheter

Burgerne er digge og friesen, men dessert-isen var ingen høydare. Bestilte vaniljeis og den smakte kremfløte.
Litt treg servering i starten, måtte hente servitør to ganger for å få bestille noe å drikke.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 256barney
Tarje H, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2023

Hei og tusen takk for besøk og viktig tilbakemelding!

Anmeldt 31. desember 2022

Vi var en større gruppe som besøkte Døgnvill. Det var en rotete og varierende opplevelse. Betjeningen var hyggelig, men det ble overraskende mye "rot" rundt bestillinger. Når en servering kom ble betjeningen stående midt på gulvet og rope varianter av "Er det noen som skal ha søtpotetfries?". Når vi var en gruppe på 20+ personer opplevdes det ganske masete når det først var drikke, deretter fries, så burger, og avslutningsvis kaffe og dessert. En annen tilbakemelding var at betjeningen ryddet bort halvfulle fries uten å spørre om vi var forsynt. Min egen forsvant da jeg var på toalettet.

Maten var ellers god!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, TheSuitcase
Tarje H, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2023

Hei og tusen takk for besøk og for tilbakemelding! Vi er veldig lei oss for at det ble mye rot når dere besøkte oss. Slik skal det ikke være og vi forstår godt at det opplevdes som ugreit. Vi har tatt en gjennomgang med de som er på jobb og med systemet vårt for å håndtere store grupper. Vi har fått laget nye retningslinjer så dette skal ikke skje igjen!

Tarje
Døgnvill

Reisende som så på Døgnvill Burger Bjørvika, så også på

Har du vært i Døgnvill Burger Bjørvika? Del dine erfaringer!