“Nydelig mat og service”

Døgnvill Burger Bjørvika
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Døgnvill Bjørvika er den siste i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter. Den ligger plassert rett ved Oslo S, bak Operaen, og spesialiserer seg på å servere høykvalitetsburgere i en klassisk restaurant-setting. Hos Døgnvill er det spesielt fokus på overlegen service, mat laget på de beste råvarer og en lun og deilig atmosfære.
Anmeldt 10. desember 2023

Nydelig mat og veldig god service. Overraskende og imponerende håndtering av noe vi ikke var helt fornøyd med. Dette fortjener er topp rating:)

Dato for besøk: desember 2023
Takk, 397hegek
Tarje Haakstad, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2023

Så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk skal dere ha for både besøk og fantastisk tilbakemelding.
Ønsker dere en riktig god dag og håper vi ses igjen på nyåret 😃

Anmeldt 14. oktober 2023 via mobile enheter

Det var god service og oppmerksom betjening, men burgeren var tørr og kjedelig. Forventer kvalitet og litt ekstra når burgeren koster såpass. Her manglet det på både dressing og saftighet. Det var rett og slett en stusselig matopplevelse og jeg kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 194karid
Tarje Haakstad, Eier på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2023

Hei 194karid og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Burgeren skal jo ikke være tørr så her må vi ha gjort noe veldig galt og det er vi forferdelig lei oss for! Har du en mulighet til å sende oss en melding til tarje@dognvillburger.no med når dere var hos oss og hva dere spiste så skal vi gjøre det vi kan for å rydde opp og sørge for at dette ikke gjentar seg!

Anmeldt 26. september 2023

Etter å ha fått tildelt bord og meny så vi ikke mer til servitør. Ble sittende å vente, vente, vente .... Til slutt ga vi opp og valgte å dra. Elendig service!!

Dato for besøk: september 2023
Takk, Escape60900706231
Tarje Haakstad, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2023

Hei og tusen takk for besøk og tilbakemelding! Dette var virkelig ille å høre. Slik skal det ikke være hos oss og vi er forferdelig lei oss for opplevelsen dere hadde.
Vi må bare beklage.
Har du en mulighet til å sende meg en mail på tarje@dognvillburger.no med tid og dato dere var hos oss så skal vi gjøre det vi kan for å rydde opp og sørge for at dei ikke skjer igjen!

Anmeldt 14. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk god burger. Litt liten, spesielt med tanke på prisen, men det blir garantert flere besøk der i løpet av uken. Kanskje også prøve å få plass, ikke bare takeaway.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Lars J
Tarje Haakstad, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2023

Det var hyggelig å høre Lars!
Tusen takk for trivelig besøk - vi gleder oss til å se dere igjen! 😃

Anmeldt 6. august 2023

God mat og hyggelig service uten å være påtrengende. Legger godt tilrette for behov for glutenfri mat. Egenprodusert øl som anbefales!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Helga B
Tarje Haakstad, Owner på Døgnvill Burger Bjørvika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2023

Det var hyggelig å høre Helga! Tusen takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake! 😃

Reisende som så på Døgnvill Burger Bjørvika, så også på

Har du vært i Døgnvill Burger Bjørvika? Del dine erfaringer!