Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat, litt slapp service”
Anmeldelse av Listen To Baljit

Listen To Baljit
Vurdert som nr. 200 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 11
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte butter chicken som var helt fantastisk. Det eneste som gjør at de ikke når helt opp er servicen. Servicen var god i starten, men avtok med økende antall gjester. Vanskelig å få kontakt med servitørene for påfyll av drikke og betaling.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, iramss96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (188)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6064 av 188 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018

God smak på maten og fint lokale.
Men må dessverre trekke en del på at lammeretten vi bestilte, grillet lam fra tandoori var seig, var en tyggekamp i seg selv, og slik skal det jo ikke være.
Sa i fra og håper de derfor gjør noe med det. Litt usikker på om jeg hadde tatt turen dit igjen om jeg hadde gjort det hadde jeg ikke bestilt noe som har med lam å gjøre.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
7  Takk, AtikaA20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Dette har på kort tid blitt blant mine favorittsteder i Oslo! God mat, god service og koselig lokale.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 667fredrikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Levende sted med stilig interiør, svært velsmakende autentisk Indisk mat. Ikke dyrt og god service..

Dato for besøk: november 2018
Takk, Sukhjit S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Denne restauranten serverer spennende indisk mat av høy kvalitet. Bestilte grand thali for to, og hver eneste lille rett var ren fornøyelse. Topp service og god stemning til fine priser. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Stine M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Listen To Baljit, så også på

 

Har du vært i Listen To Baljit? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din